Πάμε για χορό μέχρι τελικής πτώσεως… στο Half Note; Όχι, δεν «άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς», ούτε το πιο αγαπημένο Jazz σημείο της πόλης έχασε τον ατμοσφαιρικό του χαρακτήρα!

Απλά, στις 23 Μαΐου, Σάββατο στις 10μμ, όσοι αγαπούν κι εμπιστεύονται την ψυχαγωγία τους στο Half Note, θα βρίσκονται εκεί για να αποχαιρετίσουν τη χειμερινή σεζόν, μ΄ένα ξέφρενο Disco Party!

Το πιο αγαπημένο στέκι της Jazz, για μία μόνο βραδιά, μετατρέπεται σε χορευτική πίστα και σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη βραδιά, τρέλας και  ανεμελιάς με την ιδιαίτερη αισθητική μιας πραγματικής Discotheque.

Τις αγαπημένες μουσικές  επιτυχίες των χρυσών δεκαετιών ‘70, ‘80 και ’90  που χορέψαμε μέχρι τελικής πτώσεως στις πίστες χορού των κατάμεστων τότε Discotheque, καθώς και μεγάλα Μovie Ηits που άφησαν εποχή, αναλαμβάνουν να ερμηνεύσουν οι έμπειρες και «πολυμορφικές» performers, Σία Κοσκινά και Χρυσώ Σταματοπούλου, ως άλλες Disco Divas! Donna Summer, Diana Ross, Jackson 5,Chaka Chan, Bonney M, Chic, Gloria Gaynor, The Commodores, Bee Gees, Kim Wilde, Madonna είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που θα ακουστούν σ’ ένα δυνατό πρόγραμμα που επιμελείται και προτείνει ο Multy-Instrumentalist & Producer, Κώστας Αναδιώτης, με την βοήθεια της… θείας Τεχνολογίας!