Το festivArt παρουσιάζει το Short Film Night 2015. Η Short Film Night είναι μια κινηματογραφική βραδιά ταινιών μικρού μήκους, που αποτελεί πλέον σταθερό θεσμό και πραγματοποιείται στα πλαίσια του festivart. Στόχος της είναι να αποτελέσει ένα σημείο δημιουργικής επαφής ανάμεσα σε σκηνοθέτες, ηθοποιούς, παραγωγούς και φυσικά, το κοινό.

Το βράδυ της 28ης Αυγούστου 2015 θα είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Μία νύχτα πριν από τη μεγάλη πανσέληνο του Αυγούστου σας προσκαλούμε να περιπλανηθείτε στον υπέροχο χώρο του lab2art στο Λουτράκι, για να απολαύσουμε ταινίες μικρού μήκους κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Τη Δευτέρα 27 Απριλίου ξεκίνησε η περίοδος υποβολής ταινιών για την συμμετοχή στην SFN. Αν είστε ερασιτέχνες ή επαγγελματίες κινηματογραφιστές και θέλετε να προβληθεί η ταινία σας, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο [email protected]

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των ταινιών στην επιτροπή της SFN είναι  η Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015.

Η διάρκεια των ταινιών θα πρέπει να είναι max 20 λεπτά και η παραγωγή τους  θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί στη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών. Οι ξενόγλωσσες ταινίες θα πρέπει να φέρουν ελληνικούς υπότιτλους. Παρακαλούμε πολύ, μαζί με την ταινία  που θα μας στείλετε να συμπεριλάβετε τις παρακάτω πληροφορίες: χρονολογία παραγωγής, κατάλογο συντελεστών της ταινίας, μια μικρή περίληψη και μια φωτογραφία ή αφίσα της ταινίας.

Mετά την λήξη της προβολής των ταινιών θα ακολουθήσει η απονομή των Βραβείων Επιτροπής και του Βραβείου του Κοινού.