Η ηθοποιός και σκηνοθέτης Αννέτα Παπαθανασίου ξεκινάει ένα νέο εντατικό σεμινάριο, «Θεατρικός Αυτοσχεδιασμός και η δημιουργία παράστασης», στο θέατρο Eliart.

Ένα σεμινάριο για νέους ηθοποιούς, σπουδαστές θεάτρου, ερασιτέχνες ηθοποιούς. Θα διευρύνουμε τα όρια της έκφρασης και της φαντασίας. Θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα με την σωματική, την συναισθηματική έκφραση και την έκφραση του λόγου. Θα χρησιμοποιήσουμε μεθόδους αυτοσχεδιασμού για την δημιουργία και ανάπτυξη χαρακτήρων, ενώ ενσωματώνοντας δοσμένες συνθήκες θα δημιουργήσουμε σκηνές διαλόγου, με την προοπτική δημιουργίας μια παράστασης. Μέλημά μας η ανάπτυξη της σκηνικής έκφρασης των συμμετεχόντων.

Από τις 7 Φεβρουαρίου έως 7 Μαρτίου στο θέατρο Eliart για 4 Σάββατα από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 4:00 μ.μ. θα αυτοσχεδιάζουμε με την προοπτική δημιουργίας μιας παράστασης που θα ανέβει στο θέατρο Eliart.  

H συμμετοχή στην παράσταση είναι προαιρετική.

Η ηθοποιός και σκηνοθέτης Αννέτα Παπαθανασίου, γνωστή και πρωτοπόρος στην έρευνα για το Θεατρικό παιχνίδι και τους Αυτοσχεδιασμούς έχοντας εκδώσει δύο βιβλία πάνω σε αυτό το θέμα («Φώτα Παρακαλώ» – «Θεατροπαιχνίδια») και διδάσκοντας χρόνια στο θέατρο των Αλλαγών και στο  Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος ξεκινάει στις 7 Φεβρουαρίου  ένα εντατικό σεμινάριο με θέμα τον Θεατρικό Αυτοσχεδιασμό και την δημιουργία παράστασης στο θέατρο Eliart.