Η Rafika Chawishe καλεί τους ενδιαφερόμενους σε ένα σεμινάριο τεχνικής στην υποκριτική που θα πραγματοποιηθεί από τις

18 μέχρι τις 23, από τις 26 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου και από τις 4 και 5 μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

Με την τεχνική αναπτύσσεις τα όρια σου και γίνεσαι εύστοχος και δημιουργικός.

Μέθοδοι – Λεξιλόγιο -Ασκήσεις. Ένα corpus δουλειάς το οποίο μπορεί ο ηθοποιός να εμπιστεύεται και να χρησιμοποιεί και στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση.

Οι τεχνικές που θα διδαχτούν είναι από τη ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟΥ (RADA), και από την Μεθοδολογία του Actors Studio, δηλαδή Meisner, Stella Adler, Ivana Chubbuck, Larry Moss.

Με σεβασμό στην οικονομική κρίση, η τιμή είναι απλώς τυπική.  50 ευρώ για 6 μέρες  4 με 5 ώρες την ημέρα πλέον ΦΠΑ.

Δυο τμήματα: ένα πρωινό και ένα απογευματινό
Ημερομηνίες: 18-23, 26-30  Δεκεμβρίου και 4  και 5- 10 Ιανουαρίου.
Επιλογή βάση βιογραφικού και συνέντευξης. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Λίγα λόγια για την Rafika Chawishe

Απόφοιτος της Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, της Φιλοσοφικής Αθηνών και της RADA (Royal Academy of Dramatic Art). Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις και καλλιτεχνικές δράσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι συνιδρύτρια  του χώρου Beton7.

Η Rafika Chawishe ήταν, επίσης, μέλος της ομάδας του Πίτερ Μπρουκ για 3 χρόνια έως το 2010 και έχει συνεργαστεί με τον Μπρους Μέγιερς. Σαν σκηνοθέτις έχει ανεβάσει θεατρικά έργα στο Λονδίνο και στην Αμερική. Στην Ελλάδα, έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο και έχει σκηνοθετήσει τη Ρένη Πιττακή, τη Φένια Παπαδόδημα και τον Δημήτρη Λάλο. Έχει διδάξει στο Λονδίνο σε συνεργασία με τη RADA  (τη ΒασιλικήΑκαδημία Λονδίνου). Ακόμα, στο Παρίσι, στην Καλιφόρνια και στην Ελλάδα, στο θέατρο «Θησείο» του Μιχαήλ Μαρμαρινού. Έχει, επίσης, φέρει στην Ελλάδα για σεμινάρια και εκπαιδευτική συνεργασία  την αγγλίδα ηθοποιό, Φιόνα Σω. Πρόσφατα σκηνοθέτησε δυο ταινίες μικρού μήκους. Στη μια, σκηνοθέτησε τους ηθοποιούς Δημήτρη Λάλο, Στεφανία Γουλιώτη και Πέρη Μιχαηλίδη και στη δεύτερη σκηνοθέτησε τον Γιώργο Συμεωνίδη, την Άννα Γεωργίου και τον ηθοποιό της ΜΝΟΥΣΚΙΝ Ηλιο Σαυλι. Τώρα, ανεβάζει τις «Τρεις αδελφές» του Τσέχωφ στο BETON 7. Συμμετέχει,επίσης, σε διεθνή casting και έχει φέρει στην Ελλάδα casting director για την ταινία του Τέρενς Μάλικ, στην οποία έλαβαν μέρος πολλοί διακεκριμένοι Έλληνες ηθοποιοί.