Ο Χώρος Τέχνης και Δράσης «Βρυσάκι» διοργανώνει σεμινάριο κοσμήματος με τη Μαρία Δεληβοριά από τις

29 Φεβρουαρίου έως 21 Μαρτίου 2012.
 

Papier mache θα πει μασημένο χαρτί. Ένα εντυπωσιακό υλικό από μουσκεμένο & κομματιασμένο χαρτί που όταν στεγνώσει μετατρέπεται σε μία σκληρή και συμπαγή μάζα, η οποία έπειτα μπορεί να περαστεί με χρώμα και βερνίκι.

Ένα υλικό με άπειρες δυνατότητες διαμόρφωσης αφού ουσιαστικά πρόκειται για γλυπτική πάνω σε πολτό από χαρτί.

Στο σεμινάριο θα δώσουμε μορφή και σχήμα στο πολύπλευρο αυτό μέσο, προκειμένου να δημιουργήσουμε κοσμήματα σε τρισδιάστατα σχήματα με εντυπωσιακά χρώματα.

Yλικά

Στο πρώτο μάθημα θα δουλέψουμε με υλικά που θα είναι διαθέσιμα δωρεάν σε όλους τους συμμετέχοντες. Για τα υλικά που θα χρειαστούμε στα τρία επόμενα μαθήματα θα δοθεί λίστα κατά την πρώτη μας συνάντηση

Ανώτατο όριο συμμετοχής: 12 άτoμα ( Για κράτηση θέσης είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, τηρείται σειρά προτεραιότητας)

Εισηγήτρια: Μαρία Δεληβοριά

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Σπούδασε σχέδιο & κατασκευή χειροποίητου κοσμήματος στο Ι.Ε.Κ. Γαλατσίου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κατασκευής κοσμήματος από φελτ, ρητίνες και πλεξιγκλάς καθώς και την τεχνική του χαμένου κεριού για χυτό κόσμημα. Διδάσκει σε ελεύθερα εργαστήρια τεχνικές αργυροχοΐας, felting, Faux Bijoux & Kόσμημα  από ανακυκλώσιμα υλικά. Από το 2005 έως σήμερα σχεδιάζει και κατασκευάζει κοσμήματα από μέταλλο σε συνδυασμό με ετερόκλητα υλικά όπως πλεξιγκλάς, ρητίνες, σμάλτο, χαρτί, ύφασμα, ξύλο, λάστιχο & ανοδιωμένο αλουμίνιο. Έχει παρουσιάσει την δουλειά της σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις.