Το Floral φιλοξενεί μία σειρά σεμιναρίων λογοτεχνίας της Λατινικής Αμερικής και μας προσκαλεί στην πρώτη συνάντηση την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015, στην οποία θα γνωρίσουμε το έργο του Julio Cortazar.

Στα πέντε μαθήματα-συναντήσεις για τον Julio Cortázar θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη γνώση πάνω στο έργο και τη ζωή του σπουδαίου μοντερνιστή Αργεντίνου συγγραφέα. Ο σκελετός των συναντήσεων θα βασίζεται στην ιδέα του διαλόγου και όχι στην απλή ανάλυση του έργου του συγγραφέα από τους δύο διδάσκοντες (Αργεντίνοι συγγραφείς που μένουν στην Ελλάδα), την Marta Silvia Dios Sanz (φιλόλογο Παν/μίου Αθηνών & μεταφράστρια) και τον Marcos Guillermo Breuer (Δόκτωρ Φιλοσοφίας Παν/μίου Ντίσελντορφ).

Σε κάθε συνάντηση οι μαθητές θα προμηθεύονται υλικό με αποσπάσματα για ανάγνωση και αντίστοιχη βιβλιογραφία. Δηλώστε συμμετοχή στέλνοντας email στο books@floralcafe.gr (θέμα/subject: Κορτάσαρ) και γράφοντας το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Λόγω περιορισμένου χώρου, στις συναντήσεις μπορούν να συμμετέχουν έως 7 άτομα.

Μετά την ολοκλήρωση των πέντε συναντήσεων, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από την πρεσβεία της Αργεντινής.

Υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Αργεντινής.