Η αδερφή της Σελίν Ντιόν (Celine Dion), Κλοντέτ (Claudette Dion), μίλησε στην εφημερίδα Le Journal de Montreal (μέσω του SheMazing), για την υγεία της διάσημης τραγουδίστριας μετά την διάγνωση του συνδρόμου Stiff Person (SPS). Αποκάλυψε ότι έχει την βοήθεια της αδερφής της Λίντα ενώ συνεργάζεται στενά με ερευνητές που ειδικεύονται στη σπάνια πάθηση.

«Δεν μπορούμε να βρούμε κανένα φάρμακο που να λειτουργεί, αλλά το να έχουμε ελπίδα είναι σημαντικό. Ειλικρινά πιστεύω ότι χρειάζεται κυρίως ξεκούραση. Πάντα προσπαθεί να είναι η καλύτερη και να βρίσκεται στην κορυφή. Κάποια στιγμή, η καρδιά και το σώμα σου προσπαθούν να σου πουν κάτι. Είναι σημαντικό να το ακούσετε», δήλωσε η Ντιόν

Το σύνδρομο Stiff Person(SPS), είναι μια διαταραχή του νευρικού συστήματος που οδηγεί σε μυϊκή δυσκαμψία και επηρεάζει μόνο έναν στα ένα εκατομμύριο ανθρώπους παγκοσμίως. Σημειώνει ότι η Σελίν «ακούει όσο το δυνατόν περισσότερο τους κορυφαίους ερευνητές στον τομέα αυτής της σπάνιας ασθένειας» και η οικογένεια «δεν χάνει την ελπίδα της ότι μια μέρα η τραγουδίστρια θα επιστρέψει στη σκηνή».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ