Το ισόγειο του booze γεμίζει μυστήριο από τον Πάρι Χαβιάρα και την ομάδα του Γραφείου Βλαβών, οι οποίοι παρουσιάζουν τα επιτοίχια έργα του πρώτου, σε μία έκθεση που θα έχει και εξαιρετικές performances!

Για ένα μήνα το ισόγειο του Booze Cooperativa στεγάζει την έκθεση Second Best Mysteries του Πάρι Χαβιάρα και της ομάδας του Γραφείου Βλαβών, η οποία θα παρουσιάσει επιτοίχια έργα και κατασκευές στα πλαίσια ενός ανοιχτού project που θα εμπλουτίζεται, θα ανασκευάζεται και θα μεταμορφώνεται σε όλη τη διάρκεια της παρουσίασης.

Τα εγκαίνια – πάρτι της έκθεσης στις 28 Ιουνίου θα ακολουθήσουν δύο performances, ένα σεμινάριο ανατολίτικου χορού και ένα δυνατό live!

Η Ρέα Πεδιαδιτάκη, στις 21:45 θα επαναλάβει την καταπληκτικη performance με αφορμή το εκπληκτικό εβραϊκο τανγκό papirosn και λίγο αργότερα η Baraka, στις 22:00, έρχεται για δεύτερη φορά στο booze, μετά τον ενθουσιασμό και την επιθυμία του κοινού στην προηγούμενη της performance τον Απρίλιο, για ακόμια εμφάνιση, αλλά και για ένα μισάωρο δωρεάν σεμινάριο ανατολίτικου χορού από την ίδια στο επάνω μπαρ.

Το βράδυ θα κλείσει με τους Deep Sea Conspiracy, στις 22:30, οι οποίοι είναι το καινούργιο πόνημα του Dirk Polak των Mecano.