Από το Σάββατο 24 έως και την Πέμπτη 29 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν από την Θεατρική Εταιρεία Πλαστελίνη, στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν στην Πλάκα, έξι παραστάσεις του έργου CRAVE της Sarah Kane, σε σκηνοθεσία Κ. Αλέξη Αλάτση.

Η Sarah Kane έγραψε το CRAVE το 1998, επιτυγχάνοντας κάτι που ξεπερνούσε τα ως τότε έργα της: μια αληθινή συμφωνία από φωνές, γεμάτη ρυθμό και λυρισμό, που όμως δεν θυσιάζει την αυθεντικότητα του λόγου. Γιατί όσο κι αν οι φράσεις των τεσσάρων ηρώων του έργου μοιάζουν συχνά ακατάληπτες, μας είναι όλες βασανιστικά οικείες, εκφράζοντας συναισθήματα και καταστάσεις που μας είναι γνώριμα.

Τέσσερα πρόσωπα, δύο άντρες και δύο γυναίκες, και η ίσως όχι τυχαία, συνάντησή τους κατά τη διάρκεια μιας νύχτας. Αυτός είναι ο παράξενος κόσμος του CRAVE: ακραίος, επικίνδυνος, γεμάτος σκιές και φαντάσματα. Οι ήρωες του έργου αποζητούν απελπισμένα τον έρωτα. Ξέρουν όμως καλά ότι για να αποκτήσουν την ευτυχία πρέπει να ρισκάρουν τον ολοκληρωτικό ψυχικό, ίσως και σωματικό τους αφανισμό.

Και κάθε φορά που είναι έτοιμοι να ξεφύγουν απ’ αυτό το παιχνίδι, πέφτουν ξανά στην απελπισία, είτε γιατί δεν αναγνώρισαν τον έρωτα όταν τον βρήκαν, είτε γιατί με τη στάση τους τον κατέστρεψαν, είτε γιατί δεν βρήκαν τρόπο να τον εκφράσουν. Διψούν για λύτρωση, γιατί μόνο αυτή θα δώσει ένα τέλος. Θα την βρουν;

Συντελεστές
Μετάφραση- Σκηνοθεσία: κ. Αλέξης Αλάτσης, Σκηνικά – Κουστούμια: Μαρία Καραθάνου, Σχεδιασμός Φωτισμών: κ. Αλέξης Αλάτσης, Διεύθυνση Παραγωγής: Νάγια Παπαπάνου

Παίζουν:
Δέσποινα Αναστάσογλου, Μιχάλης Γεωργίου, Βαγγέλης Ντίνος, Δέσποινα Σαραφείδου