Η Σάννυ Μπαλτζή θα είναι απολαυστική, εκρηκτική και live στο Κύτταρο την Τετάρτη 7 Μαίου! Μαζί της θα ανέβουν στη σκηνή οι Santa Fila και οι Delightful.

Η Σάννυ Μπαλτζή θα είναι απολαυστική, εκρηκτική και live στο Κύτταρο την Τετάρτη 7 Μαίου! Μαζί της θα ανέβουν στη σκηνή οι Santa Fila και οι Delightful.

Η Σάννυ Μπαλτζή μπήκε για τα καλά στη μουσική σκηνή της χώρας όταν το 1996 κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκος Santa Fila -με την ομώνυμη μπάντα- υπογράφοντας και παίζοντας η ίδια όλα τα τραγούδια.

Πολλοί τη θυμόμαστε ως μουσικό παραγωγό αλλά κυρίως ως στιχουργό: Τσίχλα Δίχως Ζάχαρη και Ανεμώνα Του Σικάγου με το Λάκη Παπαδόπουλο, Μάγισσες Με Ομπρέλες με την Αρλέτα, Παραιτήθηκα με το Μανώλη Μητσιά, Το Παλιό Μου Παλτό με το Χρήστο Δάντη, Ύποπτη Περιοχή με την Ελένη Πέτα, Οι Τίτλοι Του Τέλους και η Παράξενη Γιορτή με το Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το 2001 κυκλοφόρησε ο σόλο δίσκο της Το Αληθινό Μέγεθος Της Σκιάς Μου, ενώ στον πιο πρόσφατο δίσκο Jet Lag οι ηλεκτρονικοί ήχοι δένουν αρμονικά με τα κιθαριστικά περάσματα, χρησιμοποιώντας industrial στοιχεία με τραγούδια τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.

Οι Delightful είναι ένα μουσικό group που σχηματίστηκε από τους Παντελή Μιχάλογλου και Θοδωρή Γεωργακόπουλο στην Αθήνα, το 2001 και έκτοτε δραστηριοποιείται στο χώρο της αγγλόφωνης εναλλακτικής ροκ σκηνής.

Μετά από σκληρή δουλειά ετών, οι Delightful ηχογραφούν το πρώτο τους άλμπουμ στις αρχές του 2008, κάτω από την καθοδήγηση των παραγωγών, Dirk Polak και Τejo Bolten (μέλη των Mecano ) υπό το label της ολλανδικής δισκογραφικής εταιρίας mutantjasz.

Info
Σάννυ Μπαλτζή, Santa Fila, Delightful
Τετάρτη 7 Μαίου
Κύτταρο club, Ηπείρου 48 και Αχαρνών
Είσοδος: 12 ευρώ
Έναρξη: 22.00