Με τις Ελληνικές συναυλίες –Greek Variations- του Κωστή Μαραβέγια, της Ορχήστρας του Μίκη Θεοδωράκη και της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Νίκου Πορτοκάλογλου με την Ορχήστρα των Κυκλάδων υπό τη διεύθυνση του Νίκου Κηπουργού στο Λόφο της Σάνης, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του 22ου Sani Festival.

Από τις 11 Ιουλίου μέχρι τις 14 Αυγούστου, το Sani Festival πλημμύρισε με υπέροχες, γλυκές αλλά και δυνατές νότες τον Λόφο, γεννώντας πλήθος συναισθημάτων και εικόνων που θα μείνουν αξέχαστες σε όσους ήταν εκεί.

Το 22ο Sani Festival με την πολύτιμη πείρα που έφεραν οι διοργανώσεις του όλα αυτά τα χρόνια, σε συνδυασμό με τη διάθεση των ανθρώπων του να δώσουν την απαιτούμενη προσοχή στον θεατή και τον καλλιτέχνη και να προτείνουν νέα ονόματα της μουσικής αλλά και παλαιότερα, έκαναν τη φετινή διοργάνωση δημιουργική, ανανεωμένη και αισιόδοξη.

Ευγνώμονες για την προσφορά όλων όσων συνέβαλαν στην επιτυχία του Φεστιβάλ -χορηγούς, εθελοντές και συναδέλφους του Sani Resort-, η ομάδα του φεστιβάλ κλείνει την αυλαία για φέτος.

Τα καλύτερα έρχονται.

Καλλιτεχνική Διευθύντρια Sani Festival Όλγα Ταμπουρή-Μπάμπαλη