Οι Salonumuz επιστρέφουν στις ζωντανές εμφανίσεις μετά από έναν σχεδόν χρόνο, την Πέμπτη 3 Απριλίου στο Σταυρό του Νότου.

Μετά από 6 χρόνια συνεχούς συναυλιακής παρουσίας, κυρίως στην Αθήνα, και μια ‘αγρανάπαυση’ 11 μηνών, δηλώνουν ανανεωμένοι και έτοιμοι να ξανανέβουν στο stage του Σταυρού του Νότου. Ισορροπούν ως συνήθως μεταξύ ηλεκτρικού και παραδοσιακού, ελληνικού και ξένου, με τον χαρακτηριστικό τους ήχο και πάντα με τα τέσσερα από τα  έξι μέλη της μπάντας και σε ρόλο τραγουδιστή.

Μαζί με τα “Γιαλα Τζιμ”, “Ένας Ένας”, “Περσεφόνη”, “Σήκω”, “Ρίγανη”, θα προσθέσουν και κάποια δικά τους καινούργια κομμάτια. Μία μπάντα που το πλεονέκτημα της είναι να βρίσκεται πάνω στην σκηνή και να παίζει live, περιμένει πιστούς φαν και καινούργιους φίλους για ‘μία και μοναδική’ συναυλία όπως λένε συνήθως, μέχρι την επόμενη…

Οι Salonumuz Klimalidir έχουν εμφανιστεί σε πολλά stages της Αθήνας συνήθως μόνοι τους όπως το Six DOGS, After Dark, An club, Kyttaro, Kookoo, Rodeo, Σταυρό του Νότου. Επίσης έχουν παίξει σε γνωστά ανεξάρτητα φεστιβάλ, Αντιρατσιστικό, Ευρωπαΐκής Μέρας Μουσικής, LegalizeIt, Texnopolis, σε κάποια από αυτά σαν support group στους Shantel, Θανάση Παπακωσταντίνου και Locomondo.

Αρχές 2013 κυκλοφόρησαν ψηφιακά το πρώτο ομότιτλο album με δικά τους μέσα σε παραγωγή Νίκου Ottomo  Αγγλούπα στο Fab Liquid Studio.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το album τους κάνοντας κλικ στο http://goo.gl/BIquBH