Το Bar Guru Bar σε συνεργασία με τον Λάμπρο Φάτση του Boulevard Soundsystem, εγκαινιάζουν τις Τρίτες στο Guru ως μέρες εναλλακτικής μουσικής με έμφαση στο μαύρο ήχο.

Το Bar Guru Bar σε συνεργασία με τον Λάμπρο Φάτση του Boulevard Soundsystem εγκαινιάζουν τις Τρίτες στο Guru ως μέρες εναλλακτικής μουσικής με έμφαση στο μαύρο ήχο.

Kάτω από την ομπρέλα των Rudy Tuesdays παρουσιάζονται βραδιές-προτάσεις, η καθεμία πρεσβεύοντας το δικό της προφίλ. Από τα ανήσυχα sample των Imam Baildi και τα δικά τους, μοναδικά remix παλιών ελληνικών τραγουδιών που ήδη παίζονται σε club στο Λονδίνο, Παρίσι και Βαρκελώνη, τους πάντα αξιόπιστους και κεφάτους DJ του Κορμοράνου μέχρι την εκλεκτική επιλογή διαμαντιών της μαύρης μουσικής από τον Λάμπρο Φάτση και το Boulevard Soundsystem που έχουν κρατήσει club της Μεγάλης Βρετανίας οn the good foot με σπάνια και ανέκδοτα cut από το σύνολο της soul jazz, reggae, funk, latin, rare groove δισκογραφίας, τα Rudy Tuesdays επιμένουν διαφορετικά με σκοπό το κέφι και την πρόκληση του μουσικού μας υπόβαθρου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Tην Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου τους Imam Baildi. Την Τρίτη, 25 του μήνα ανήμερα τα Χριστούγεννα Special event με τον Λάμπρο Φάτση του Boulevard Soundsystem (κάτω) και τους dj του Κορμοράνου (στο Jazz Upstairs). Την πρωτοχρονιά το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι τον Λάμπρο Φάτση (Boulevard Soundsystem).

ΙΝFO
http://www.bargurubar.gr/