Ο Rous (Γιώργος Ρους) και οι φίλοι του ανεβαίνουν στη σκηνή του πολυχώρου Passport στον Πειραιά για μια μοναδική live βραδιά.

Ο Rous ενσωματώνει τις επιρροές του από το πάνθεον της rock (από Bob Dylan και Beatles μέχρι Radiohead και Beck) και της folk μουσικής (τον Elliott Smith, τον Tim Buckley και τον Woody Guthrie) και τις συνοψίζει στην παραγωγή ενός προσωπικού είδους rock, ακατέργαστου, απέριττου και διαποτισμένου με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό ενός σκεπτόμενου, νέου ανθρώπου.

Με τραγούδια γραμμένα και βασισμένα στην ακουστική κιθάρα, που εμπνέονται από την καθημερινότητα και αντικατοπτρίζουν  προβληματισμούς για τη σύγχρονη κοινωνία, τις προσωπικές διαδρομές  των ανθρώπων αλλά και τους εύκολους και δύσκολους  έρωτες, μέσα από γλυκόπικρες μελωδίες και ευφυείς, αιχμηρούς στίχους, o Rous συστήθηκε με επιτυχία στο ευρύ κοινό.

Ο δημιουργός του «Εξαιρέσεις», τραγούδι που ξαφνικά κι απρόσμενα κατέκτησε καρδιές (ραγισμένες ή αισιόδοξες) και charts τη χρονιά που πέρασε, παρουσιάζει  το μεγαλύτερο μέρος του ντεμπούτο άλμπουμ  του, από το οποίο ξεχώρισαν επίσης  οι «Μαριονέτες» του, και το ερωτικό και μελωδικότατο  «Κοκκινο Φως».

Μαζί του επί σκηνής οι:
Παύλος Μοναστηριώτης: τύμπανα, κρουστά
Σταύρος Van der Wilt: Πλήκτρα, μελόντικα, φωνητικά
Σταύρος Γουλίδης: κιθάρες, φωνητικά
Νίκος Χανιώτης: Μπάσο