Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015, δείτε ζωντανά από το Λονδίνο την παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μέσω δορυφορικής σύνδεσης οι θεατές του κινηματογράφου ΔΑΝΑΟΣ θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Πορτογάλο άσο από τη στιγμή της άφιξής του στο κόκκινο χαλί. Και όχι μόνο τον ίδιο! Επώνυμοι κι άλλοι αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θα καταφθάνουν

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ίσως στην κορυφαία στιγμή της καριέρας του, καθώς πριν λίγους μήνες κατέκτησε την Χρυσή Μπάλα για δεύτερη συνεχόμενη φορά και τρίτη στην καριέρα του, ένας από τους μεγαλύτερους μύθους του σύγχρονου ποδοσφαίρου αποκαλύπτεται στη μεγάλη οθόνη.

Για περισσότερους από 14 μήνες οι δημιουργοί των ντοκιμαντέρ “Senna” και “Amy”, κινηματογραφούσαν το είδωλο, τον ποδοσφαιριστή, τον άντρα, τον γιο, τον πατέρα και τον φίλο που ακούει σε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα σ’ ολόκληρο τον κόσμο, κι αυτό είναι το επίσημο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του!

Για πρώτη φορά η κάμερα μπαίνει στα άδυτα ενός σύμπαντος που όσο γνωστό κι αν φαίνεται παγκοσμίως, έχει τις αθέατες πτυχές του. Ο παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστής αποδομείται και συγχρόνως συντίθεται από συζητήσεις μπροστά στην κάμερα με τη μητέρα, τους φίλους και τους συμπαίκτες του αλλά και μέσα από αρχειακό υλικό που για πρώτη φορά προβάλλεται δημοσίως.