Ο Αντώνης Μιτζέλος είναι ένας από τους διακεκριμένους Έλληνες συνθέτες της γενιάς του με αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες και κιθαρίστας με διεθνή δράση και αποδοχή. Μας προ(σ)καλεί σε μια «ήμουν κι εγώ εκεί» βραδιά, με αγαπημένα τραγούδια και ιστορίες, επιλέγοντας μέσα από την πλειάδα των τεράστιων επιτυχιών από την πλούσια δισκογραφία του. Η συνθετική διαδρομή του αγγίζει σε διάρκεια τις τέσσερις δεκαετίες με δημιουργική συνέπεια και ακατάπαυστη παρουσία στον μουσικό πολιτισμό της Ελλάδος. Ως ιδρυτικό μέλος της θρυλικής rock μπάντας «Τερμίτες» χαρακτήρισε τον σύγχρονο ηλεκτρικό ήχο της χώρας με τα τραγούδια και τα χέρια του για πολλά χρόνια (12 Albums) συνεχίζοντας με τα προσωπικά του τραγούδια (10 albums) και τα ακόμα άλλα 150 περίπου πολυσυλλεκτικά albums με σπουδαίους ερμηνευτές (Μαχαιρίτσας, Νταλάρας, Αρβανιτάκη, Ζουγανέλη, Πρωτοψάλτη, Κότσιρας, Παπακωνσταντίνου, Βιτάλη, Ασλανίδου, Μάστορας κ.α).

Τα τραγούδια του λίγο πολύ όλοι τα έχουμε σιγοτραγουδήσει και τα τελευταία χρόνια τα ερμηνεύει ο ίδιος στις συναυλίες του με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, κτίζοντας ένα μοναδικό προσωπικό ερμηνευτικό προφίλ. «Με το ίδιο μακό», «Πώς μπορώ», «Ψυχή Βαθιά», «Φτάνει που κλαίμε», «Βασίλισσα της Σιωπής», «Φύλακας Άγγελος», «Πόσο σε Θέλω», «Κόψε και μοίρασε στα δυο», «Δεν λέει η καρδιά να μάθει», «Τίποτα», «Σκόνη», «Δεν απαντά», «Πες μου θάλασσα», «Ο χρόνος νικά», «Έλα μου», «Να’φευγα», «Σκληρή μουσική», «Η πρώτη μας φορά» κ.α.

Η παράσταση του Αντώνη είναι μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, εκρηκτική αλλά και ατμοσφαιρική με τρελή διάθεση για «παιχνίδι» και ανατροπή. Ο Αντώνης παίζει κιθάρα. Τραγουδάει, αφηγείται. Ιστορίες πολλές. Απολογίες. Μελλοντολογίες. Με πρόγραμμα. Χωρίς πρόγραμμα. Αυτοσχεδιάζει πάνω σε τραγούδια του παλιά και νέα. Τραγούδια δικά του. Δικά μας. Παλιά. Αρχαία. Νέα. Ακυκλοφόρητα. Οργανικά. Θα τα ακούσουμε συμμετέχοντας και τραγουδώντας όλοι μαζί, όπως συνηθίζεται στις παραστάσεις του Αντώνη Μιτζέλου. Δεν αποκλείονται και έκτακτα καλλιτεχνικά φαινόμενα! Guests. Φωνές. Φίλοι. Jamming. Ιστορίες. Με το ίδιο μακό. Και φέτος. Πιάνο Διαμαντής Καλαφατιάδης, τύμπανα Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος.

Special Guest: Δημήτρης Λιόλιος. Μαζί του, η Μάρζια.

Ο Αντώνης Μιτζέλος υποδέχεται ως special guest τον Δημήτρη Λιόλιο. Έναν πηγαίο καλλιτέχνη-δημιουργό, με χρόνια μουσικής πορείας κυρίως στην ελληνική, εναλλακτική, προοδευτική μουσική.

Στην δισκογραφία τον σύστησε ο Μάνος Ξυδούς μετά από τη γνωριμία τους στην διάρκεια μια εμφάνισης του Δημήτρη που έτυχε να είναι εκεί και να παρακολουθεί. Το 1996 ακολουθεί συμβόλαιο με την Minos – EMI Greece για το cd-album “Το σκοτάδι καίγεται” (1998 – Minos / Emi), ενώ στα επόμενα χρόνια ακολουθούν τα “Μια θάλασσα που αγρίεψε” (2000 – Victoria / BMG), “Τι είναι η αγάπη τελικά;” (2009 – ΑΥΛΟΣ) και η ψηφιακή κυκλοφορία “Tα λόγια της ψυχής” ( 2011 – Music mirror – Καθρέφτης). Από το 2011 ως και σήμερα, ακολουθούν μεμονωμένες κυκλοφορίες με πιο πρόσφατη την τη συνεργασία του με το θρυλικό συγκρότημα της Ιταλίας, τους Nomadi διασκευάζοντας αλλά και ερμηνεύοντας μαζί με τον Γιώργο Χατζή στα ελληνικά την επιτυχία τους «Io voglio vivere» με τον ελληνικό τίτλο «Θέλω να είμαι εδώ». Στην πορεία του, έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, όπως είναι οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλης, Πάνος Μουζουράκης, Σοφία Βόσσου, Γιάννης Γιοκαρίνης, Χρήστος Δάντης, Σοφία Αρβανίτη και πολλοί άλλοι. Επίσης έχει κάνει συνεργασίες με διεθνείς μουσικούς όπως ο Μιχάλης Παούρης (Michael Paouris) ο Μένιος Πασιάλης και ο Ιταλός ντράμερ Nunzio Favia. Έχει συνθέσει μουσική για το θέατρο αλλά και για παραστάσεις σύγχρονου χορού (Contemporary Dance). Από το 2016 και μετά, πέρα από τις ζωντανές του εμφανίσεις, συμμετέχει και ο ίδιος ως ηθοποιός στις παραστάσεις του, οι οποίες έχουν ιδιαίτερο μουσικοθεατρικό χαρακτήρα.

Η «Μπάρμπαρα» εκτός από τον καιρό, αλλάζει και το σκηνικό του προγραμματισμένου live με τον Αντώνη Μιτζέλο. Πάμε σε νέα ημερομηνία. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το προγραμματισμένο για την Τρίτη 7/2/23 live με τον Αντώνη Μιτζέλο στην Rock Architecture Live Stage λόγω κακών καιρικών συνθηκών, ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ για Τρίτη 7 Μαρτίου.