Δύο από τα καλύτερα σχήματα που έχει να επιδείξει η Ελλάδα στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα η Θεσσαλονίκη, ανεβαίνουν στο stage του Gagarin. The Bullets και Frantic Five το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου live και με νέο υλικό και από τα δύο συγκροτήματα.

Δύο από τα καλύτερα σχήματα που έχει να επιδείξει η Ελλάδα στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα η Θεσσαλονίκη, ανεβαίνουν στο stage του Gagarin. The Bullets και Frantic Five το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου live και με νέο υλικό και από τα δύο συγκροτήματα.

Αμφότερα τα συγκροτήματα κυκλοφόρησαν πρόσφατα τα νέα τους albums (αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια σε Ελλάδα και εξωτερικό), τα οποία και πρόκειται να παρουσιάσουν στο συγκεκριμένο event.

Από τους Bullets, θα έπρεπε όλοι να ξέρουμε -και όσοι δεν ξέρουμε να μάθουμε- ότι έχουμε να απολαύσουμε καταιγιστικό rockabilly/surf set και να παρασυρθούμε σε ατελείωτους χορούς! Αν φορέσουμε και το κατάλληλο rockabilly ένδυμα ακόμα καλύτερα.

Οι Bullets, μαζί με τα κομμάτια τού πρώτου album τους Final Race, το οποίο κυκλοφόρησε από την On Stage Records, θα παρουσιάσουν και πολλές άλλες επιτυχίες τους όπως τα υπέροχα Fuzzbitten, Son Of A Beach, Out Of Gaz, Black Out, καθώς και καταπληκτικές διασκευές σε τραγούδια ορισμένων θρύλων του παρελθόντος, όπως ο Gene Vincent, o Link Wray, o Ray Cook αλλά και οι Stray Cats! Το συγκρότημα θα πλαισιώνεται και από guest μουσικούς.

Οι Ftantic Five, μετά από 13 χρόνια παρουσίας στην ελληνική και ευρωπαϊκή garage σκηνή, κατά τη διάρκεια των οποίων έχουν πραγματοποιήσει αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις, αποτελούν για ευνόητους λόγους μια από τις παλαιότερες και καλύτερες garage μπάντες της Ελλάδας.

Απολαμβάνοντας τη διεθνή αναγνώριση, εμφανίζονται για πολλοστή φορά μπροστά στο ελληνικό κοινό, έτοιμοι να το απογειώσουν με το εκτροχιαστικό garage set που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

Το νέο album των Frantic Five On The Move (On Stage Records) είναι από τα καλύτερα που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια σε Ευρώπη και Αμερική, όσον αφορά στο συγκεκριμένο είδος.

Μετά τη συναυλία θα ακολουθήσει εκρηκτικό DJ set με rock \’n\’ roll, garage, rockabilly και surf μουσικές από μέλη των συγκροτημάτων.

Info
The Bullets και Frantic Five
Σάββατο 29 Δεκεμβρίου
Gagarin 205, Λιοσίων 205, 210 8547600-1
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Εισιτήρια: 15 ευρώ, στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42, τηλ. 210 3608366) και το http://www.ticketpro.gr/
http://www.gagarin205.gr/
www.myspace.com/gagarin205.
Διοργάνωση: Astra και On Stage Records
The Bullets Myspace profile: www.myspace.com/fuzzbitten
The Frantic Five Myspace profile: www.myspace.com/thefranticfive