Μια πολυσυλλεκτική rock βραδιά στο OnStage Club, διοργανώνει το PMProom στις 13 Δεκέμβρη, με γνώμονα την ποικιλία στα ακούσματα και την πληθώρα των ηχητικών εκπλήξεων, με τους Whatever στο opening act, τους Νίπτω τας χείρας στη συνέχεια και τους 9ΜΜ στο αποκορύφωμα!

Οι Whatever θα αναλάβουν να ζεστάνουν»το κοινό, με το ολόφρεσκο attitude τους και το δεμένο νεανικό τους line-up, με γραμμή κρούσης την frontwoman τους.

Στη συνέχεια, μια ιστορική στιγμή για την ελληνική rock σκηνή: η live επανεμφάνιση των Νίπτω τας χείρας, έπειτα από μια οκταετία μακριά από τα συναυλιακά δρώμενα. Μάλιστα, οι ΝΤΧ, θα γιορτάσουν εκείνη τη νύχτα τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του cult album τους Η Οργή Είναι Το Κλειδί, παρουσιάζοντας ένα μικρό μα συμπαγές set με κομμάτια από το εν λόγω δίσκο, ένα κομμάτι από το EP Προσευχή του 2005, και μια-δυο εκπλήξεις, με τον ιδιαίτερο progressive crossover ήχο τους να δένει αρμονικά με τον ποιητικό και αιρετικό λόγο του frontman τους, Πάνου Πιλάτου.

Την Rock options night θα ολοκληρώσουν ιδανικά οι 9ΜΜ. Μια μπάντα με νέους ανθρώπους που, ωστόσο, έχουν διανύσει ο καθένας ξεχωριστά, είτε μαζί, μια ιδιαίτερη πολυσχιδής μουσική διαδρομή. Οι 9ΜΜ φωνάζουν, μιλάνε ψιθυριστά, μελωδικά, οι κιθάρες ουρλιάζουν, τα πλήκτρα ματώνουν, τα τύμπανα πονάνε, το μπάσο ρυθμίζει και ο λόγος άλλοτε καυστικός–ρεαλιστικός, άλλοτε ρομαντικός–ιδεαλιστικός, πάντα αισιόδοξος και εμφανέστατα δυνατός.