Την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015, η σκηνή της Αρχιτεκτονικής στο Γκάζι, θα φιλοξενήσει ακόμα ένα live της διοργάνωσης «Rock Fridays powered by Final Touch«, παρουσιάζοντας τρεις αξιόλογες μπάντες που κινούνται στο χώρο της εναλλακτικής rock μουσικής σκηνής. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι hard rockers Inside-Out, που έχουν ήδη αποκτήσει το δικό τους κοινό μέσα από τις πρώτες live εμφανίσεις τους. Στη συνέχεια θα εμφανιστούν οι εξαιρετικοί Meet Our Heroes των οποίων τα live είναι το φόρτε τους, και την αυλαία θα κλείσει η εξάδα No Sequence που συνδυάζει το alternative rock με τον δικό της πειραματικό ήχο και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Inside-Out

Οι Inside-Out είναι ένα Hard Rock συγκρότημα από την Αθήνα. Σχηματίστηκαν τον Ιούνιο του 2013, ξεκινώντας ως ιδέα του Βασίλη Γκρούμα ενώ, ήδη μετρούν τις πρώτες τους live εμφανίσεις σε μαγαζιά της Αθήνας (Τεχνόπολις, 96.9 ROCK FM, Τώρα Κ44, 7Sins, Stage25, Ghost House κ.α.). Στο ενεργητικό τους έχουν ήδη 4 ακυκλοφόρητα singles με τίτλους «Time For Love», «Born Alone», «Can’t make it last» και «By myself», η κυκλοφορία των οποίων αναμένεται σύντομα.

Meet Our Heroes

Οι Meet Our Heroes είναι μια νεοσύστατη Alternative/New Rock μπάντα η οποία αποτελείται από τους Krastef Bill (Φωνητικά/Κιθάρα), Στεφανόπουλο Βασίλη (Κιθάρα/Πλήκτρα), Στουρνάρα Δημήτρη (Drums) και Καμινάρη Γιάννη (Μπάσο). Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος (Krastef Bill/Στεφανόπουλος Βασίλης) συναντήθηκαν τον Απρίλιο του 2013 για κάποια Jam Sessions και δυο μήνες μετά αποφάσισαν να δημιουργήσουν τους Meet Our Heroes. Το συγκρότημα πήρε την τελική του μορφή τον Σεπτέμβριο του 2013 και από τότε μετράει αρκετές επιτυχημένες εμφανίσεις σε διαφόρου τύπου Live Shows, Festivals και Battles. Τον Μάιο του 2014 έβγαλαν το πρώτο τους Live Recording Video Clip με τίτλο «Fairytale» σε συνεργασία με το Destiny Studio και την White Noize Productions. Δυο μήνες αργότερα τον Ιουλίου του 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο Promo/EP με τίτλο «Collecting Memories» σε συνεργασια με τον Bob Katsionis (Sound Symmetry Studio), με την Kick Up Records (Digital Distribution) και με τον Βαγγελη Πετικα (Revolver Desing).

No Sequence

No Sequence είναι ένα εξαμελές alternative rock group από την Αθήνα, το οποίο δημιουργήθηκε το Σεπτέμβρη του 2009. Επηρεασμένοι σαφώς από τα μουσικά ακούσματα της δεκαετίας του ’80 και από τους πειραματικούς και εναλλακτικούς ήχους του ’90, οι Νo Sequence θέλουν να περάσουν μέσα από τα τραγούδια τους έντονα συναισθήματα, προβληματισμούς και δυναμισμό. Από την αρχική σύνθεση του γκρουπ, συνεχίζουν να είναι μαζί ακόμα ο Στέλιος Τραπεζάρης (Μπάσο) και ο Γιάννης Κουμαριανός (φωνητικά) που μαζί με τους Βασίλη Γραβάνη (Τύμπανα), Κωνσταντίνο Ζώτα (κιθάρα), Νικο Παπαγιάννη (Κιθάρα) και Στέφανο Κωνσταντινόπουλο (πλήκτρα) αποτελούν την τωρινή σύνθεση. Οι No Sequence έχοντας πραγματοποιήσει αρκετές live εμφανίσεις σε πολλά stages της Αθήνας (Mέγαρο Μουσικής, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, ΑN Club, Kookoo) και της περιφέρειας, στα μέσα του 2012 ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις για την παραγωγή του πρώτου άλμπουμ τους, «Levitation», που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2013 μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Μ.L.K (Music Links Knowledge).

Σας περιμένουμε !!!