Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, η Revolt! σας προσκαλεί ν’ απολαύσετε ένα ολονύχτιο back2back σετ, απ’ αυτά που δε γίνονται συχνά στην Αθήνα.

Ερχόμενος από το Παρίσι, όπου είναι resident Dj στα γνωστά πάρτι του Concrete και επιτυχημένος label manager, ο αυτοδημιούργητος Lowris, αναλαμβάνει για πρώτη φορά τα decks του six d.o.g.s, μαζί με έναν από τους πιο σεβαστούς Έλληνες Djs & resident του Revolt!, τον Mr. Roussos. Η συνέχεια; Έπεται στο dancefloor!

Βυθισμένος στον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής από την εφηβική του ηλικία, ο Lowris είναι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος, ο οποίος ξεκινώντας από την ηχοληψία εξελίχθηκε σ’ ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Γαλλικής σκηνής. Είναι δημιουργός ξεχωριστών παριζιάνικων label, όπως το μυστηριώδες bootleg / edit white label του και το Æternum Music, ενώ ήταν μάνατζερ της Crazyjack Records μέχρι το 2015. Σαν resident Dj στα Concrete parties είχε την ευκαιρία να παίξει – μεταξύ άλλων – με τους Rhadoo, Raresh, Cabanne, Onur Özer, Sonja Moonear, Ricardo Villalobos και Akufen. Ο Lowris δίνει μεγάλη προσοχή στις μουσικές του επιλογές, ψάχνει ασταμάτητα για νέους και παλιούς δίσκους για να τους μοιραστεί μαζί σου στο dancefloor.

Ο Mr. Roussos άρχισε να συλλέγει δίσκους στην ηλικία των 14 επηρεασμένος από την soul, funk, disco και new wave συλλογή του πατέρα του, ενώ στη συνέχεια ανακάλυψε και εθίστηκε στον ήχο του Σικάγο και Ντιτρόιτ. Ασταμάτητος συλλέκτης δίσκων της house και techno, ο Mr. Roussos έχει κερδίσει τη φήμη ως ένα από τα βασικά στοιχεία της ελληνικής χορευτικής σκηνής. Έχει μοιραστεί τα decks με καλλιτέχνες όπως οι Daniel Bell, Nina Kraviz, Soul Capsule, Terry Francis, Shonky και Praslea. Μετά από πολλά πάρτι και αμέτρητες νύχτες ηδονισμού της 20-ετούς καριέρας του ως Dj, εξακολουθεί να παραμένει προσηλωμένος στο πάθος του για τη μουσική.