Η One Step Forward παρουσιάζει τους One Drop και τους Ska Bangies σε ένα κοινό live, το οποίο θα μας μείνει για την απίστευτη ενέργειά του και το χαλαρό reggae jammin’!

Οι One Drop είναι μία καθαρά reggae μπάντα, που ξεκίνησε το 1991 από την Θεσσαλονίκη να παίζει reggae, με δικές του συνθέσεις, στα στέκια και στους ελεύθερους χώρους της πόλης.

Μέσα στα 18 περίπου χρόνια που πέρασαν έγιναν πολλές ανακατατάξεις στο σχήμα, όχι μόνο στα μέλη του, αλλά ακόμα και στο όνομα.

Μετά την περίοδο των αλλαγών, σήμερα η μπάντα εμφανίζεται ως One Drop στη σκηνή και αποτελείται από τους Στέφανο (a.k.a. STEFANATTY ) – φωνή, στίχοι, σύνθεση, Γιώργο (a.k.a. MOUKAS ) – κιθάρα, φωνή, στίχοι, σύνθεση, Μάκη (a.k.a. MAQUITTO ) – μπάσο , Γιώργο (a.k.a. MIGIAGI ) – κιθάρα, φωνή, ενορχήστρωση, Δημήτρη (a.k.a. ZIKAS ) – τύμπανα, Σοφία (a.k.a. Q. SAFIA ) – φωνητικά, Αντώνη (a.k.a. ANTUAN ) – σαξόφωνο, Παναγιώτης (a.k.a. TAKIS ) – τρομπέτα, Ιωακείμ (a.k.a. JOAKIM ) – κρουστά και Μενέλαο – τρομπόνι.

Οι Ska Bangies, τώρα, αποτελούνται από έξι μέλη, και δημιουργήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2005, παίζοντας ska, punk και reggae χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν σταματήσει να ασχολούνται και με άλλα είδη μουσικής.

Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά νέα συγκροτήματα της σκηνής και τα live τους είναι γνωστά για την ενέργεια που βγάζουν τα μέλη της μπάντας πάνω στη σκηνή…

Η βραδιά θα ανοίξει και θα κλείσει με dj sets από τους dj της One Step Forward.