Ο χΩρος 18 διοργανώνει την έκθεση Red line στην οποία συμμετέχουν με έργα τους οι καλλιτέχνες της ομάδας 3/2 : Βασίλης Βλασταράς, …

Δημήτρης Ζουρούδης, Νικόλας Μπλιάτκας, Σταύρος Παναγιωτάκης και Γιάννης Σκαλτσάς. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Οκτωβρίου 2012.

Οι καλλιτέχνες της ομάδας 3/2, μέσα από τον τίτλο Red lines αποδίδουν τον χαρακτήρα και τα χαρακτηριστικά της εποχής που διανύουμε. Χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποιείται διακαώς από την πολιτική, την οικονομία, την επιστήμη, τα μέσα ενημέρωσης κλπ.

To red•line  (r d l n )

Ρήμα που σημαίνει:

Μη μεταβατικό
1. Να αρνείσαι στεγαστικά δάνεια ή ασφάλεια σπιτιού σε περιοχές ή γειτονιές που κρίνονται ότι έχουν φτωχά οικονομικά ρίσκα.

2. Το να φτάσεις τη μέγιστη ταχύτητα σε μία μηχανή, μέχρι την οποία η μηχανή έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ασφαλώς. Π.χ. Το αυτοκίνητο έφτασε σε κόκκινη γραμμή στα 80 μίλια την ώρα στην τέταρτη ταχύτητα.

3. στην επιστήμη των υπολογιστών, να σημειώνεις ή να υπογραμμίζεις ένα κείμενο που έχει διορθωθεί, για να το ξεχωρίσεις από τα τμήματα του κειμένου που δεν έχουν ακόμη διορθωθεί.

Μεταβατικό
1.    να διακρίνεις εναντίον κάποιου με το να αρνείσαι να του χορηγείς δάνεια, δανεισμό, ή ασφάλεια.
2.    Να απομακρύνεις από την λειτουργική φάση εξαιτίας μηχανικών ελαττωμάτων ή την ανάγκη για την προγραμματισμένη συντήρηση
3.    Επιστήμη υπολογιστών, να σημειώνεις (διορθωμένο κείμενο) με την υπογράμμιση με κόκκινο.

Ουσιαστικό
1.    όριο ασφαλείας, όπως σημειώνεται σε μία γάζα
2.    2. Στον αθλητισμό
α. Η κόκκινη γραμμή στο μέσο του σταδίου του ice hockey που είναι παράλληλη με τις γραμμές της εστίας, και χωρίζει το γήπεδο στη μέση
β. Οποιαδήποτε από τις δυο κόκκινες γραμμές που διατρέχουν το στάδιο του ice hockey κοντά στο τέλος της σανίδας, στο κέντρο της οποίας τοποθετείται η εστία.