Δόθηκε στη δημοσιότητα ένα επικό τρέιλερ διάρκειας2,5 λεπτών για την υπερπαραγωγή του Netflix «Rebel Moon – Part One: A Child» που φέρει την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη Ζακ Σνάιντερ (Zack Snyder).

Πρόκειται για το πρώτο μέρος του «Rebel Moon» που διαδραματίζεται σε μια ειρηνική αποικία στην άκρη του γαλαξία που απειλείται από τον στρατό του τυραννικού αντιβασιλέα Μπαλισάριου. Μια νεαρή γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν η Kora εμφανίζεται ως η πιο ικανή να ξεκινήσει την επανάσταση και να δημιουργήσει μία ομάδα μαχητών που θα σώσουν την αποικία.

Υπόθεση “Rebel Moon — Μέρος 1: A Child of Fire”

Μετά τη συντριβή της σ’ ένα φεγγάρι στα πέρατα του σύμπαντος, η Κόρα (Σοφία Μπουτέλα), μια ξένη με μυστηριώδες παρελθόν, ξεκινά μια νέα ζωή σ’ έναν ειρηνικό οικισμό αγροτών. Σύντομα, όμως, γίνεται η μόνη τους ελπίδα για επιβίωση, όταν ο τυραννικός αντιβασιλέας Μπαλισάριους (Φρα Φι) κι ο σκληρός απεσταλμένος του, ναύαρχος Νόμπελ (Εντ Σκρέιν), ανακαλύπτουν ότι οι αγρότες πούλησαν άθελά τους τη σοδειά τους στους Μπλάνταξ (Κλεοπάτρα Κόουλμαν και Ρέι Φίσερ), τους ηγέτες μιας βίαιης ομάδας ανταρτών που κυνηγά ο Μητρικός Κόσμος.

Αναλαμβάνοντας να βρουν μαχητές που θα ρίσκαραν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν τον λαό του Βελντ, η Κόρα και ο Γκούναρ (Μικιέλ Χάουσμαν), ένα καλόκαρδος αγρότης που δεν γνωρίζει το αληθινό πρόσωπο του πολέμου, ταξιδεύουν σε διαφορετικούς κόσμους αναζητώντας τους Μπλάνταξ και συγκεντρώνουν στην πορεία μια μικρή ομάδα πολεμιστών που μοιράζονται την κοινή τους ανάγκη για λύτρωση: Κάι (Τσάρλι Χάναμ), πιλότος και πιστολέρο επί πληρωμή, στρατηγός Τάιτους (Ντζάιμον Χούνσου), ένας θρυλικός διοικητής, Νέμεσις (Ντούνα Μπέι), μια εξαιρετική ξιφομάχος, Ταράκ (Σταζ Ναΐρ), ένας αιχμάλωτος με βασιλικό παρελθόν και Μίλιους (Ε. Ντάφι), μια μαχήτρια της αντίστασης. Πίσω στο Βελντ, ο Τζίμι (με τη φωνή του Άντονι Χόπκινς), ένας αρχαίος μηχανοποιημένος προστάτης που κρυβόταν στο παρασκήνιο, ξυπνά με νέο σκοπό. Οι νεοσυσταθέντες επαναστάτες πρέπει, όμως, να μάθουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο και να πολεμούν σαν μια γροθιά, προτού οι στρατιές του Μητρικού Κόσμου έρθουν να τους καταστρέψουν όλους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Netflix
Photo Credit: Στιγμιότυπο από το βίντεο “Rebel Moon — Μέρος 1: A Child of Fire | Επίσημο τρέιλερ | Netflix”, Netflix Greece