Η Ελληνική Θεαμάτων και το Θέατρο Δωματίου παρουσιάζει στο Φουαγιέ του Παλλάς για πέντε παραστάσεις το καινούριο έργο της Άντζελας Μπρούσκου, Reality, μέσα από το οποίο σχολιάζεται η «πραγματικότητα» όπως αυτή παρουσιάζεται από τα  Μ.Μ.Ε. και τη διαφήμιση. 

Η παράσταση λειτουργεί αποσπασματικά σε μορφή επεισοδίων, με εικόνες, δράσεις, μουσική, συνεντεύξεις από τον κόσμο της show–biz, της μόδας, των περιοδικών life style, των reality shows, την ψυχανάλυση, με άξονα και  κέντρο τον άνθρωπο και το εγώ του.

Η πραγματοποίηση της performance παίρνει μορφή μέσα από τη συνύπαρξη  έξι ηθοποιών που συναντιούνται σε μία ιδανική συνθήκη μιας δεξίωσης που μοιάζει με τηλεπαιχνίδι.

Στην παράσταση ενσωματώνονται επίσης προσωπικά στοιχεία των συντελεστών, με την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών διαμορφώνοντας το  τελικό αποτέλεσμα μέσα από το χιούμορ και την τόλμη που μας επιτρέπει η  θεατρική πράξη. To reality είναι ένα έργο φτιαγμένο από τα σκουπίδια της εποχής μας…

Πρωταγωνιστούν οι Κωνσταντίνος  Αβαρικιώτης, Μαρία Καλλιμάνη, Γιώργος  Νανούρης, Παρθενόπη Μπουζούρη, Άντζελα Μπρούσκου, Μαρία Πανουργιά, Αντρέας Ράμα.