Λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης της καμπάνιας crowdfunding με τίτλο “Τα Όνειρα Δεν Αναβάλλονται”, μια ενέργεια που είχε ως στόχο τη συγκέντρωση ενός μεγάλου ποσού για τη δημιουργία ενός νέου δίσκου, με τη συμμετοχή πολλών επαγγελματιών από το χώρο της μουσικής και του πολιτισμού, η Πέννυ Μπαλτατζή ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του μέσα στο 2021.

Παράλληλα, το χειμώνα που μας πέρασε, την απολαύσαμε ως ζευγάρι με τον εξαιρετικό ηθοποιό Αντώνη Λουδάρο, στο λαμπερό Just The 2 Of Us, όπου πραγματοποίησε μια σειρά από εξαιρετικά εντυπωσιακές εμφανίσεις, που συζητήθηκαν πολύ, με την ίδια να αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη φυσική της γοητεία, αλλά και το πολύπλευρο μουσικοθεατρικό της ταλέντο.

Αυτή την περίοδο τη θαυμάζουμε στο ρόλο της δυναμικής music coach, στο talent show “House Of Fame”. Η Πέννυ βρίσκεται τώρα στην κορυφή της δημοτικότητάς της, έτοιμη να δοκιμάσει καινούργια πράγματα, ως τραγουδοποιός και performer, ξεδιπλώνοντας την καλλιτεχνική της ιδιοσυγκρασία σε όλο της το γοητευτικό εύρος.

Μαζί της, σε guest εμφάνιση, ο D3lta.

Ο Ελληνοβρετανός D3lta μπήκε στη rock σκηνή της Ελλάδας το 2018, με την κυκλοφορία του πρώτου single του “Silent Revolution” από την Minos EMI, και μέσα σε λίγους μήνες βρέθηκε προτεινόμενος ως Best Newcomer στα Mad Awards. Έχει χτίσει ένα δυναμικό κοινό από τις live εμφανίσεις του σε διάφορες μουσικές σκηνές στην Αθήνα και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα.

Για το 2021 ετοιμάζει μια σειρά από ανατρεπτικά releases, με ώριμο ήχο και ανανεωμένη σκηνική παρουσία.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ
Βασίλης Νησσόπουλος: μπάσο, ενορχηστρώσεις, φωνητικά
Δημήτρης Σιάμπος: ηλεκτρική κιθάρα
Στέλιος Φραγκούς: πλήκτρα, φωνητικά
Μανώλης Τόμπρος: τύμπανα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΗΧΟΥ
Νίκος Κόλλιας