Η ταινία της Γκρέτα Γκέργουικ συνεχίζει να καταρρίπτει ρεκόρ, με το σάουντρακ που τη συνοδεύει να γίνεται το πρώτο του είδους, με τρία τραγούδια του να βρίσκονται ταυτόχρονα μεταξύ των κορυφαίων πέντε singles στο chart του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η ταινία για τη θρυλική κούκλα της Mattel, έχει ήδη καταγράψει αρκετά ρεκόρ εισπράξεων στις ΗΠΑ και παγκοσμίως. Το τραγούδι διάρκειας 3,5 λεπτών, το οποίο ουσιαστικά λειτουργεί ως μονόλογος για να συνοψίσει τα συναισθήματα του Ken, συντρόφου της Barbie σε όλη την ταινία, έχει γίνει μεγάλη επιτυχία.

Ο Μαρκ Ρόνσον, ο οποίος ανέλαβε την παραγωγή του επικού soundtrack της ταινίας, αποκάλυψε ότι όχι μόνο τραγουδάει ο Καναδός ηθοποιός στην ταινία, αλλά και ότι προσφέρθηκε εθελοντικά να ερμηνεύσει το εμβληματικό τραγούδι. Ο Μαρκ Ρόνσον είχε γράψει το «I’m Just Ken» χωρίς να ξέρει αν ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα δεχόταν πραγματικά να το τραγουδήσει.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχει μια αρκετά αξιοπρεπή μουσική ιστορία. Το 2007 δημιούργησε το συγκρότημα Dead Man’s Bones με τον φίλο του Ζακ Σιλντς και οι δυο τους εμφανίζονταν για μερικά χρόνια μαζί.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Barbie: Η εμβληματική κούκλα στη μεγάλη οθόνη με υπέρλαμπρο καστ και ροζ υπαρξιακές κρίσεις!