Ο Αμερικανός συνθέτης Rafael Anton Irisarri επισκέπτεται για πρώτη φορά την χώρα μας για μία και μοναδική εμφάνιση στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής περιοδείας  του. Μαζί του στη σκηνή του Kinky Kong οι Νeon .

Πολυοργανίστας, μουσικός παραγωγός και ιδιοκτήτης δισκογραφικής εταιρίας (http://www.kupei.com/) ο Rafael Anton Irisarri είναι ένα ενεργό μέλος της νεοκλασικής μουσικής κοινότητας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η πρώτη επίσημη κυκλοφορία του Daydreaming στο label Μiasmah  του Erik Skodvin (Deaf Center), απέσπασε διθυραμβικές κριτικές ανά τον κόσμο αν και αρχικά ξένισε με την λιτότητα που την χαρακτηρίζει.  

O ήχος του Irisarri θυμίζει τόσο τους μοντέρνους προγόνους του (Brian Eno, Robin Guthrie, My Bloody Valentine) όσο και τους ιστορικούς εκφραστές του νεοκλασικισμού όπως οι Erik Satie και Olivier Messiaen. Είναι ένα μίγμα παραδοσιακών και μοντέρνων  ήχων. Κρυμμένες λούπες από κιθάρες, συνθεσάιζερ, βιόλες και άλλοι μη συνηθισμένοι ήχοι χρωματίζουν τη μελωδία, που φαντάζουν ότι προέρχονται μόνο από ένα πιάνο.  Hopes and past desires είναι ο τίτλος του νέου E.p. που θα κυκλοφορήσει στην Immune records και το οποίο θα παρουσιάσει στο Kinky Kong.

Οι Neon, είναι ένα ambient/experimental/electronica/classical μουσικό σχήμα . Πρώτη τους δισκογραφική δουλειά το Au Theatre Des Sons Imaginaires το Σεπτέμβριο του 2006. Η νέα δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο Morfphee ολοκληρώθηκε μόλις πριν μερικές εβδομάδες και περιέχει τρεις εξολοκλήρου δικές τους νέες συνθέσεις καθώς και διασκευές σε κομμάτια των Erik Satie, Maurice Ravel και Claude Debussy.

www.myspace.com/rafaelantonirisarri

http://www.irisarri.org/