Η ομάδα Νοσταλγία και το Rabbithole ανακοινώνουν τα πρώτα νέα του προγράμματός τους για τη σεζόν 2016 – 2017, με βασική τους παραγωγή ένα ασυνήθιστο εγχείρημα – μια θεατρική σειρά τεσσάρων επεισοδίων με τίτλο “ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣ” σε συγγραφή και σκηνοθεσία Γιώργου Σίμωνα.

Ο “ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣ” εμπνέεται από τη δράση ενός από τους μεγαλύτερους δολοφόνους στην ιστορία της ανθρωπότητας, του Τζακ Αντεροβγάλτη, και παρουσιάζει μια ιστορία μυθοπλασίας, εν μέρει βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Το κάθε επεισόδιο θα παίζεται για δύο εβδομάδες και ο χώρος του Rabbithole θα διαμορφώνεται ειδικά γι’ αυτό σε μια μεγάλη σκηνική εγκατάσταση πολλαπλών “πλατώ” τηλεόρασης / κινηματογράφου. Μικροί σκηνικοί χώροι με ρεαλιστικό ύφος θα στήνονται ανάμεσα και γύρω από το κοινό και, ενώ τα επεισόδια δεν θα είναι διαδραστικά, θα προσφέρουν σε κάθε θεατή μια μοναδική πρόταση οπτικής. Περισσότερες πληροφορίες και νέα της σειράς στο http://anterovgaltis.com.  

Επιπλέον, η ομάδα Νοσταλγία θα παρουσιάσει ξανά σε μια νέα εκδοχή την παράσταση “Το χειμωνιάτικο παραμύθι” που πρωτοανέβασε την άνοιξη του 2016. Μία μόνο ηθοποιός επί σκηνής (Βίκυ Λέκκα) αφηγείται το έργο του Σαίξπηρ ανάμεσα σε προβολές προσώπων και τοπίων που συμπληρώνουν την ιστορία, δημιουργώντας ένα δρώμενο μεταξύ θεατρικής performance και κινηματογραφικής αναπαράστασης.

Ο χώρος θα φιλοξενήσει, κατά παράδοση, και πληθώρα παραστάσεων χορού, με αποκορύφωμα το RabbitLab 1.0, ένα φεστιβάλ με θεματική τη σχέση χορού και ζωγραφικής. Θα συμπεριλάβει επίσης σεμινάρια και ερευνητικά εργαστήρια, καθώς και ένα residency από φοιτητές του Central Saint Martin’s College την άνοιξη του 2017. Περισσότερες πληροφορίες για αυτές τις δράσεις θα αναρτηθούν σύντομα και στην ιστοσελίδα μας http://rabbitholespace.com.

Παράλληλα με το πρόγραμμα της χρονιάς, στο φουαγιέ του θεάτρου, θα στηθεί και μια επισωρευτική έκθεση σε σχέση με τον “Αντεροβγάλτη”, τις πηγές του και τα διαφορετικά επεισόδια καθώς αυτά παρουσιάζονται.

“Εκτός έδρας”, η Νοσταλγία θα συμμετάσχει και στο Φεστιβάλ “Θεατρικές Συνθέσεις: Ρώσσοι Συγγραφείς” του Beton 7 με την παράσταση “Ονέγκιν” σε σκηνοθεσία Τώνιας Ράλλη, μια δουλειά που θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε τεχνικές σωματικού θεάτρου και στη ζωντανή μουσική.

Τέλος, για πρώτη χρονιά, οι θεατές θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια για όλες τις παραγωγές του χώρου και ηλεκτρονικά μέσω της viva.gr, καθώς και να επωφελούνται από ειδικές τιμές προπώλησης και πακέτα εισιτηρίων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ RABBITHOLE 2016 – 2017

ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1ο: Πώς κάτι που δεν είναι αλήθεια, είναι
12 – 23 Οκτωβρίου 2016
Τετάρτη έως Κυριακή, για 10 μόνο παραστάσεις

ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2ο: Στα ίχνη του Μονόκερω
7 – 18 Δεκεμβρίου 2016
Τετάρτη έως Κυριακή, για 10 μόνο παραστάσεις

ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
Φεβρουάριος 2017
(συγκεκριμένες ημ/νίες θα ανακοινωθούν σύντομα στην ιστοσελίδα μας)

ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3ο: Αυτός που μπορεί (είναι ο επιθεωηρτής)
29 Μαρτίου – 9 Απριλίου 2017
Τετάρτη έως Κυριακή, για 10 μόνο παραστάσεις

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ / RESIDENCY ΤΟΥ CENTRAL SAINT MARTIN’S COLLEGE
5 & 6 Μαΐου 2017

ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4ο: Το μομέντουμ
17 – 28 Μαΐου 2017
Τετάρτη έως Κυριακή, για 10 μόνο παραστάσεις

RABBITLAB 1.0
Ιούνιος 2017

[περισσότερες δράσεις θα ανακοινωθούν σύντομα]

ΟΜΑΔΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ)

ΟΝΕΓΚΙΝ
8 – 30 Μαΐου 2017
Κάθε Δευτέρα & Τρίτη
στο Beton7 (Πύδνας 7, Βοτανικός)