Οι Skelters, η αγαπημένη μπάντα της Θεσσαλονίκης παρουσιάζει το Σάββατο 10 Απριλίου στο Club του Μύλου, ένα αφιέρωμα σε μια από τις σημαντικότερες μπάντες του κόσμου, τους θρυλικούς Queen.

Οι Queen, δεν χρειάζονται συστάσεις. Με πάνω από 300.000.000 πωλήσεις σε όλο τον κόσμο και κατακτώντας τις κορυφές όλων των charts, το συγκρότημα από την Βρετανία κατέκτησε επάξια μια θέση στην κορυφή της μουσικής. Για τους περισσότερους η καλύτερη φωνή του αιώνα ήταν του Freddie Mercury, ενώ ο κιθαρίστας Brian May, ο μπασίστας John Deacon και ο ντράμερ Roger Taylor χάρισαν μεγάλες μουσικές στιγμές δίνοντας μια άλλη αισθητική στο είδος της ροκ.

Οι Skelters γνωστοί πλέον για τα προσεγμένα αφιερώματα στα μεγαλύτερα συγκροτήματα, ήρθε η ώρα να εντάξουν στο βιογραφικό τους  ακόμα ένα και αυτή τη φορά στους Queen. Bohemian Rhapsody, We are the champions και Show must go on είναι μόνο μια μικρή γεύση από τα τραγούδια που θα ακουστούν εκείνο το βράδυ στο Club του Μύλου.

Skelters Line Up: Angel: Φωνή, Κιθάρα. Daniel: Ντραμς, Κρουστά, Φωνητικά. Stavros: Κιθάρα, Φωνητικά. Teo: Μπάσο. Andrew: Πλήκτρα