Επί σκηνής του Gazarte, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής για δεύτερο χρόνο, ετοιμάζουν μία νέα παράσταση στην οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Φυσικά δεν θα λείπουν και τα διαχρονικά, αγαπημένα, ενορχηστρωμένα με μία καινούργια πνοή, τραγούδια που αντέχουν στον χρόνο, τραγούδια που καθηλώνουν αλλά και ξεσηκώνουν όπως η Άλκηστις ξέρει να κάνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Μαζί τους ο Ze Luis Nascimento στα κρουστά όπου ταξιδεύει από το Salvador de Bahia της Βραζιλίας για να προσθέσει στην μαγευτική ατμόσφαιρα τα ηχοχρώματα και τις μυρωδιές της χώρας του.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μια φωνή που μας ταξιδεύει στα πιο αγαπημένα μας ακούσματα με τρόπο μοναδικό και ο Στέφανος Κορκολής που με μαεστρία «παίζει» αναπάντεχα μουσικά παιχνίδια με δημιουργικό συναισθηματισμό , μπλέκουν σε κάποιες στιγμές με τον παλμό των κρουστών σε ένα πρόγραμμα που σχεδιάστηκε όχι για να εντυπωσιάσει αλλά για να αναδείξει τον πυρήνα της μουσικής βάζοντας σε πρώτο  πλάνο την φωνή και την ψυχή…