Οι Εκδόσεις Ianos διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Σερβετά με τίτλο “Προσωπικό ημερολόγιο ανεκδοτολόγιο 2014″, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014.

Στο πλάι του ο αξιορούφηχτος κάτοχος βέσπας, άριστος (πριν 46 χρόνια) σκοπευτής, ο πρώτος αειθαλής (;) φαλακρός, Βασίλης Δέλιος.

Σας περιμένουμε όλους.

ΥΓ. Φορέστε κάτι αμπιγιέ. Θα υπάρχουν κάμερες, μη γίνουμε τίποτε ρεζίλι.

Μπορεί η Σουηδική Βασιλική Ακαδημία Επιστημών, επιδεικτικά να “ξέχασε” να βραβεύσει το έως τώρα έργο του, αλλά η τρυφερή σαν ενός μαρουλιού καρδιά του δεν το βάζει κάτω. Ειδικά μετά τον πολύ θετικό οιωνό της επανεκλογής της καλής του φίλης αλλά και φίλης όλων των Ελλήνων, ΠΡΟΣΟΧΗ,  Άγγελα Μέρκελ, ΑΝΑΠΑΥΣΗ, ο αγώνας συνεχίζεται.

Φέτος σίγουρα είναι η χρονιά να πάρει το Νόμπελ.

 Στο φετινό Ημερολόγιο συμμετέχουν μάγοι, φακίρηδες, τσαρλατάνοι, που εξαφανίζουν τους μισθούς και τις ζωές μας. Κλόουν σε θέσεις-«κλειδιά», που μας κάνουν να γελάμε και να κλαίμε με τις αποφάσεις τους. Ακροβάτες που βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές τους για το μεροκάματο και στο ρόλο του θηριοδαμαστή το ΔΝΤ, που μας απειλεί με την καρέκλα και το μαστίγιό του. Τσίρκο, λοιπόν, το θέμα του 8ου Ημερολογίου, που πέρασε από πολλά κύματα μέχρι να τυπωθεί. Ήρθε για να δώσει χαρά και φέτος και ελπίζω να τα καταφέρει.

Γιάννης Σερβετάς