Η πολυβραβευμένη Σενεγαλέζα σκηνοθέτις Dyana Gaye θα είναι η ανάδοχός της για το 2020. Η διαμονή αυτή περιλαμβάνει τη φιλοξενία στο Παρίσι για 6 μήνες, ενός/μιας γαλλόφωνου/ης κινηματογραφιστή/κινηματογραφίστριας (ή να έχει ένα ικανοποιητικό επίπεδο γνώσης των γαλλικών ώστε να μπορεί να επικοινωνήσει με τις ομάδες του μουσείου και να επωφεληθεί του αρχείου τεκμηρίων) για ένα πρόζεκτ δημιουργίας μίας πρώτης ή δεύτερης μικρού μήκους ταινίας με θέμα τη μετανάστευση.

Πληροφορίες Αίτησης:

Όποιος ή όποια επιλεγεί γι’ αυτήν τη διαμονή, θα λάβει μια υποτροφία 20.000 ευρώ : 5.000 ευρώ ως βοήθεια στη διαμονή + 15.000 ευρώ ως βοήθεια στην παραγωγή.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής είναι η Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019, τα μεσάνυχτα (ώρα Γαλλίας).

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τις : Katia Usova και Lucile Humbert ([email protected] / [email protected]).

Η πρόσκληση και η αίτηση συμμετοχής έχουν δημοσιευθεί επίσης και στην ιστοσελίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου ( http://www.ifa.gr/el/arts-et-culture/a/8664-residence-frontieres-2020-el), αλλά μπορείτε να την βρείτε και εδώ: Αίτηση συμμέτοχης στη διαμονή Frontières 2020