Το έργο της Καλλιόπης Παπαδάκη Μάντεψε ποιός; ολοκληρώνει τις παραστάσεις του στην παιδική σκηνή του θεάτρου Αθηνά και το culturenow.gr χαρίζει σε μικρούς και μεγάλους 10 διπλές προσκλήσεις  για την Κυριακή 29 Μαρτίου, που είναι και η τελευταία.

Το Θέατρο ΣΟΦΟΥΛΗ συνεχίζοντας το καλλιτεχνικό του έργο επανήλθε δυναμικά με την παράσταση «Μάντεψε ποιος?» της Καλλιόπης Παπαδάκη. Η Παιδική Σκηνή του θεάτρου ΣΟΦΟΥΛΗ άνοιξε τις πύλες του και φέτος με ένα ακόμη κείμενο τρυφερό και διδακτικό για τα παιδιά.

Το «Μάντεψε ποιος?» εμπνεύστηκε για  να διδάξει με τον πιο φρέσκο και ευχάριστο τρόπο την αγάπη και την απλότητα ως μοναδική απάντηση στην πονηριά και την κακία.

Οι μικροί φίλοι του Θεάτρου καλούνται να μαντέψουν τους πραγματικούς χαρακτήρες πίσω από ορατές και αόρατες μάσκες συμμετέχοντας διαδραστικά στο έργο και βοηθώντας με το δικό τους τρόπο την εξέλιξη της παράστασης.

Συντελεστές: Σκηνοθεσία – Παυλίνα Χαρέλα, Χορογραφίες – Χρήστος Κατίδης, Μουσική – Θανάσης Αμπατζίδης, Φωτισμοί – Ανέστης Ατακτίδης. Παίζουν οι: Μιχαέλλα Κοκκινογένη, Εύη Κολιούλη, Κοσμάς Χειράκης, Ευαγόρας Θεοδοσίου, Αλεξάνδρα Γώγου, Γιάννης Πλακίδης.

Για να διεκδικήσετε μία διπλή πρόσκληση στείλτε μας στο [email protected] το ονοματεπώνυμό σας, γράφοντας στο θέμα του μηνύματος Μάντεψε ποιος και τη μέρα που επιθυμείτε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email.