Το Cosmotebooks.gr, το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, αποχαιρετάει την περίοδο των εκπτώσεων με -30% σε όλα τα βιβλία[1] μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου και καλωσορίζει τις απόκριες με προσφορές -10% σε όλα τα αποκριάτικα είδη για τα μέλη του!

Απόκριες για το Cosmotebooks.gr σημαίνει μεγάλη ποικιλία σε στολές, που μπορούν να συνοδευτούν από τα αντίστοιχα αξεσουάρ για μοναδικές αποκριάτικες μεταμφιέσεις. Οι μικροί μπορούν να βρουν στολές από αγαπημένους ήρωες δημοφιλών παιδικών σειρών, ενώ οι μεγάλοι θα βρουν τις πιο ευφάνταστες αποκριάτικες στολές. Όλοι μπορούν να γραφτούν μέλη στο Cosmotebooks.gr από τον σύνδεσμο «Εγγραφή» που υπάρχει σε κάθε σελίδα του site.

Επιπλέον όλοι οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν αγαπημένα τους βιβλία με προσφορά -30%. Στο Cosmotebooks.gr, μπορεί κανείς να βρει μια τεράστια ποικιλία με πάνω από 6.000.000 έντυπα βιβλία και eBooks. Καθημερινά προστίθενται νέοι τίτλοι, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ελληνικά και ξενόγλωσσα, best sellers  που καλύπτουν όλες τις κατηγορίες ενδιαφέροντος, όπως, παιδικά, μυθιστορήματα, δοκίμια, σχολικά, βιβλία για τις τέχνες και τις επιστήμες, φιλοσοφία κ.α.

Στο Cosmotebooks.gr μπορεί κανείς να αγοράσει ότι θέλει από τον υπολογιστή, το Tablet ή το Smartphone του, εύκολα και γρήγορα (με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, paypal, αντικαταβολής και κατάθεσης σε τράπεζα) και να το παραλάβει σε όποια διεύθυνση επιθυμεί[2] ή σε ένα κατάστημα COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ της επιλογής του.[1] Εξαιρούνται τα βιβλία που εμπίπτουν στο νόμο περί ενιαίας τιμής και τα eBooks.

[2] Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 40 ευρώ.