Το έργο του Tennessee Williams παρουσιάζεται για πρώτη φορά παγκοσμίως ως ένα μονόπρακτο μιούζικαλ που ξετυλίγεται στις ράγες του τραίνου.

Το έργο του Tennessee Williams παρουσιάζεται για πρώτη φορά παγκοσμίως ως ένα μονόπρακτο μιούζικαλ που ξετυλίγεται στις ράγες του τραίνου.


Είναι μια δημιουργία του εφευρετικού σκηνοθέτη Γρηγόρη Χατζάκη και του συνθέτη Χρίστου Θεοδώρου (από τα ιδρυτικά μέλη της Ομάδας Ελληνικού Μουσικού Θεάτρου «Σπείρα-Σπείρα»).


Η υπόθεση του έργου αρχίζει να ξετυλίγεται όταν ένα κρύο και υγρό πρωινό η μικρή Γουίλι συναντάει τον Τομ στις ράγες του τραίνου μιας μικρής πόλης του Μισισιπί, με φόντο την οικονομική εξαθλίωση της δεκαετίας του ’30.


Η συνάντηση αυτή θα εξελιχθεί σε μια αποκαλυπτική εξομολόγηση που θα φέρει στο φως το παρελθόν, το παρόν αλλά και το αβέβαιο μέλλον της Γουίλι. Εγκαταλελειμμένη, μόνη και προσκολλημένη πεισματικά στο παρελθόν της, αφηγείται στον Τομ την ιστορία της, στιγματισμένη κυρίως από το θάνατο της αδερφής της, Αλβα.


Ταυτότητα της Παράστασης: Λιμπρέτο-διασκευή Διαμαντής Γκιζιώτης, χορογραφία-κίνηση ;Eλενα Γεροδήμου, ενορχήστρωση Γιάννης Γιαννάκος, φωτισμοί Κωστής Ζάγκας. Ερμηνεύουν: Βικτωρία Ταγκούλη, Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ


Μαζί τους παίζει ζωντανά δεκαμελής ορχήστρα: Βιολί Αντώνης Ρεμούνδος Βιόλα Φώτης Πεζός Τσέλο Λίνα Τριανταφύλλου Κοντραμπάσο Γιάννης Παπαδόπουλος Κλαρινέτο Νεφέλη Γιαννίση Τρομπέτα Γιώργος Δεσσύλας Κόρνο Χρήστος Κατσιγιάννης Φλάουτο Αννα Ζιώγα Βιμπράφωνο Παναγιώτης Κολιαβασίλης Πιάνο Χρίστος Θεοδώρου. Συμμετέχει ο Dj Jimmy Jib.


Ιnfo
Κωνσταντινουπόλεως 46, Κεραμικός
Τηλ: 6970134560
10 έως 20 Ιουλίου 2008, Καθημερινά στις 21.30
Eισιτήρια: 20 ευρώ κανονικό, 15 φοιτητικό