Πώς μπορούν να γίνουν ηπιότερες οι επιπτώσεις του Τουρισμού στο περιβάλλον; Λύσεις και απαντήσεις θα συζητηθούν στην πρώτη εκδήλωση του νέου περιβαλλοντικού οργανισμού International Environmental Institute for Hospitality and Tourism (IEIHT).

Ο νεοσύστατος μη κερδοσκοπικός οργανισμός International Environmental Institute for Hospitality and Tourism (IEIHT), σε συνεργασία με το British Council, οργανώνει την πρώτη του εκδήλωση στην Ελλάδα με θέμα «Πράσινος Τουρισμός: Ηπιότερες Επιπτώσεις του Τουρισμού στο Περιβάλλον».

Στην εκδήλωση θα συζητηθούν και θα εξεταστούν διάφορες παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψη για έναν πιο «πράσινο» τουρισμό με μεγαλύτερο σεβασμό στο περιβάλλον.

Στόχος, εκτός από την εξέταση και εύρεση όλων των πιθανών ευνοϊκών λύσεων για ένα πιο «πράσινο» τουρισμό, είναι και η ανάγκη ευαισθητοποίησης των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών του κλάδου, αλλά φυσικά και των κυβερνήσεων και των πολιτών.

Για την ενδιαφέρουσα αυτή συζήτηση έχουν προσκληθεί ως ομιλητές επιλεγμένοι πανεπιστημιακοί, νέοι επιχειρηματίες στο κλάδο του τουρισμού, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι της κυβέρνησης.

Info
Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008, στις 18.00
British Council, Πλατεία Κολωνακίου 17, Αθήνα