Από τις εκδόσεις Θίνες κυκλοφορεί το βιβλίο της Ειρήνης Σουργιαδάκη, με τίτλο ποστ., σε εικονογράφηση Γιώργου Τσόπανου.

Γράμματα που γράφτηκαν από κάποιον για κανένα, για κάποιον ή κάποιον άλλο. Επιστολές που καμιά φορά αγνοούν το δεύτερο πρόσωπο, που αγαπούν το για πάντα, που κλειδώθηκαν σε συρτάρια για χρόνια, στάλθηκαν σε λάθος διεύθυνση, γύρισαν πίσω, κλάπηκαν, χάθηκαν, βρέθηκαν τυχαία σε εξερευνήσεις ερειπωμένων σπιτιών, ταξίδεψαν στη θάλασσα μέσα σε μπουκάλι, κάηκαν κάποτε, αλλά ξαναγυρίζουν απελπισμένα ή σαν σταχτιές μνήμες. Γράμματα που αναζητούν τον παραλήπτη και γράμματα που επιστρέφουν για να ψάξουν τον αποστολέα τους. Κάποια δε θέλουν να αλλάξουν χέρια  και κάποια θέλουν να ταξιδέψουν τον κόσμο. Γράμματα που συγκεντρώθηκαν μετά από κόπο ή συναντήθηκαν τυχαία. Και παρατίθενται εδώ χωρίς τέλος. Ο παραλήπτης πληρώνει το τέλος.
 

Η Ειρήνη Σουργιαδάκη γεννήθηκε στην Κρήτη, αλλά ζει πολύ στην Αθήνα και λίγο στην Αμοργό ή ανάποδα. Δεν γράφει ποτέ της γράμματα κι αν έγραφε δεν θα κατάφερνε τα  στείλει, αφού την ώρα που ξυπνάει το ταχυδρομείο έχει κλείσει.
 

Ο Γιώργος Τσόπανος είναι συλλέκτης σπάνιων γραμματοσήμων, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει κανένα. Έτσι ζωγραφίζει τα δικά του, η αξία των οποίων σε λίγα χρόνια δεν θα μπορεί να μετρηθεί με κανένα γνωστό νόμισμα.
 

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο Polis Art Café / Πεσμαζόγλου 5

Θα διαβάσουν:
Κέλλυ Δημοπούλου, Εικαστικός
Γιάννης Σκαρπέλος, Καθηγητής οπτικού πολιτισμού, Πάντειο Πανεπιστήμιο
Γιώργος Κοτανίδης, Ηθοποιός
Δημήτρης Σωτάκης, Συγγραφέας

Τη συζήτηση συντονίζει η Ζιζή Σαλίμπα εκ μέρους των εκδόσεων «Θίνες»