Ο πολυχώρος CITRUS διοργανώνει τα εγκαίνια δύο ξεχωριστών εκθέσεων, της έκθεσης θεατρικής μάσκας της σκηνογράφου-ενδυματολόγου Μάρθας Φωκά και της έκθεσης βραβευμένων φωτογραφιών του διαγωνισμού της Chios Nature…

… την Παρασκευή 17 Αυγούστου στις 20.00, ενώ οι εκθέσεις θα διαρκέσουν έως και τις 7 Σεπτεμβρίου 2012.

Την Κυριακή, 19 Αυγούστου, στις 8 μμ, θα πραγματοποιηθεί ένα μουσικοχορευτικό δρώμενο με τον χορευτή Δημήτρη Σωτηρίου, στα πλαίσια της έκθεσης θεατρικής μάσκας, μέσα στους χώρους του περιβολιού.

Οι εκθέσεις θα διαρκέσουν ως τις 7 Σεπτεμβρίου.

 
17 AYΓΟΥΣΤΟΥ – 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


«Αλλά με φωνάζουν Ού»
Έκθεση θεατρικής μάσκας της ΜΑΡΘΑΣ ΦΩΚΑ
Εγκαίνια: Παρασκευή, 17 Αυγούστου, στις 8 μμ.
Μουσικοχορευτικό δρώμενο: 19 Αυγούστου, στις 8 μμ.
 

Μία πρωτότυπη έκθεση θεατρικής μάσκας με αφορμή μια φανταστική παράσταση από πραγματικούς ανθρώπους που αναπαριστούν φανταστικά πλάσματα σ\’ έναν πραγματικό κόσμο. Στα πλαίσια της έκθεσης, την Κυριακή, 19 Αυγούστου, μέσα στο περιβόλι του Citrus, θα πραγματοποιηθεί μία μουσικοχορευτική performance με τον Δημήτρη Σωτηρίου (χορευτής).

17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
«Μια ματιά στην άγρια όψη της Χίου»
Έκθεση βραβευμένων φωτογραφιών του διαγωνισμού της CHIOS NATURE
Εγκαίνια: Παρασκευή, 17 Αυγούστου, στις 8 μμ.

 
Παρουσιάζονται επιλεγμένες εικόνες από τον διαγωνισμό που οργάνωσε για τρίτη χρονιά ο ΜΚΟ CHIOS NATURE, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Πάπυρος και το Citrus, καθώς και με την υποστήριξη της Φωτογραφικής Λέσχης Χίου. Μπορείτε να απολαύσετε στην αυλή του Citrus πλάνα άγριων τοπίων, πορτραίτων ζώων, ζώων σε δράση, της μαγείας των φυτών, και της ανθρώπινης παρουσίας στη φύση. Αυτή η ξενάγηση στη φύση και στις άγριες περιοχές, στο χρώμα και το φως της Χίου, αποτελεί πρόκληση σ’ όλους μας να αναπτύξουμε μια προσωπική σχέση με τις ομορφιές και ιδιαιτερότητες των Χιώτικων νησιών, και στη συνέχεια να ενεργοποιηθούμε για την προστασία τους.

 
Καλή Αυλή, Citrus άρωμα μνήμης, Αργέντη 9-11, Κάμπος, Χίος