Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας πραγματοποιεί ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Οι δημόσιες πολιτικές για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών», στην οποία θα παραβρεθούν για να μιλήσουν εκπρόσωποι οικολογικών φορέων στην Ελλάδα και πολιτικοί.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο «Γιάννης Κορδάτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο, με ώρα προσέλευσης στις 17.30.

Την έναρξη της ημερίδας θα κάνει ο Νομάρχης Μαγνησίας Απόστολος Παπατόλιας, απευθύνοντας χαιρετισμό στις 18.00, ενώ στις 18.30 ακριβώς θα ξεκινήσουν οι προγραμματισμένες ομιλίες.

Ο πρώτος που πάρει το λόγο είναι ο Στέφανος Μάνος, πρώην Υπουργός, με γενικό θέμα της ομιλίας του τις Κλιματικές Αλλαγές.

Στη συνέχεια, από τις 19.00 έως τις 19.30 ο γενικός διευθυντής της WWF Hellas, Δημήτρης Καραβέλλας, θα μιλήσει σχετικά με τη δράση «Το κλίμα είναι στο χέρι σου», η οποία υποστηρίζεται από την WWF.

Επόμενος ομιλητής θα είναι ο Νίκος Χαραλαμπίδης, διευθυντής του ελληνικού γραφείου της Green Peace, ο οποίος, στο διάστημα μεταξύ 19.30 – 20.00, θα αναπτύξει το θέμα «Ενεργειακή Επανάσταση. Η λύση για τις κλιματικές αλλαγές».

Τελευταίος ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο Σπύρος Κουβέλης, βουλευτής επικράτειας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και υπεύθυνος του Τομέα Περιβάλλοντος του Πολιτικού και Συντονιστικού Οργάνου του Κινήματος, με θέμα ομιλίας «Κλιματικές Αλλαγές και Περιβάλλον».

Η διοργάνωση είναι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας / Γραφείο Αντινομάρχη και Ανάπτυξης.

Info
Ημερίδα
Οι δημόσιες πολιτικές για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών
Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, 17.30
Αμφιθέατρο «Γιάννης Κορδάτος», Αργοναυτών και Φιλελλήνων, Βόλος
Γραφείο Αντινομάρχη και Ανάπτυξης, τηλ.: 24210 75522 και 24210 75524