Έως τις 30 Ιουνίου θα διαρκέσει ο διαγωνισμός για τον επόμενο Jumping Fish Artist στο Jumping Fish της COSMOTE, την πλατφόρμα μουσικής που αναδεικνύει και στηρίζει νέους Έλληνες μουσικούς. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει ανάμεσα στους καλλιτέχνες Andy Nicolas, SUPERSAN και Sworr.

Ο Andy Nicolas, γεννημένος στην Δανία και μεγαλωμένος στην Ρόδο, συμμετέχει με το ποπ τραγούδι “Senorita (Won’t You Be My)”, οι SUPERSAN, ένα δίδυμο Αθηναίων παραγωγών, συμμετέχει στο διαγωνισμό με το τραγούδι “Nono Dia” και οι Sworr., μια μουσική κολεκτίβα από την Πάτρα, συμμετέχουν με το τραγούδι “Troubled Thoughts”. Τα τρία υποψήφια κομμάτια προτάθηκαν από το ραδιοφωνικό σταθμό Hit 88.9, το γνωστό συγκρότημα Imam Baildi και τη συντάκτρια του www.jumpingfish.gr, Εύη Χουρσανίδη, αντίστοιχα.

Το Jumping Fish της COSMOTE δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ανακαλύψουν χιλιάδες ανερχόμενους Έλληνες καλλιτέχνες, να ενημερωθούν για τα πιο hot μουσικά γεγονότα και να δημιουργήσουν τις δικές τους playlists. Παράλληλα, μέσα από την καθιερωμένη αρθρογραφία για την ελληνική και ξένη μουσική επικαιρότητα ανακαλύπτει συνεχώς νέες τάσεις, φιλοξενεί αποκλειστικότητες, διοργανώνει διαγωνισμούς και προτείνει τα καλύτερα events μέσα από την ενημερωμένη agenda του.

Μέχρι σήμερα έχουν αναδειχθεί από τη μουσική πλατφόρμα 37 καλλιτέχνες ανάμεσα στους οποίους είναι και οι: Rous, Minor Project, Irene Skylakaki, Sma Rag Da, Bangies, Los Mujeros, Σοφία Κουρτίδου, Penny and the Swingin’ Cats, Echo Train, Carte Postale, Ex-Girlfriend’s Perfume και No Sequence.