Το Μουσείο Μπενάκη απαντά με τον καλύτερο τρόπο στο ερώτημα αυτό, με μία αναδρομική έκθεση αφιερωμένη στο πρόσωπό του, που περιλαμβάνει ένα σύμπαν από σκίτσα, εικόνες και ζωγραφιές.

Το Μουσείο Μπενάκη απαντά με τον καλύτερο τρόπο στο ερώτημα αυτό με μία αναδρομική έκθεση αφιερωμένη στο πρόσωπό του που περιλαμβάνει ένα σύμπαν από σκίτσα, εικόνες και ζωγραφιές.

Ένα αφιέρωμα στον καταξιωμένο καλλιτέχνη Αντώνη Κυριακούλη φιλοξενείται στο Μουσείο Μπενάκη, έως τις 29 Ιουλίου και περιλαμβάνει έργα από όλη την καλλιτεχνική πορεία του καλλιτέχνη, από το 1960 έως και το σήμερα.

Ο Αντώνης Κυριακούλης ένας εξαίρετος σκιτσογράφος, εικονογράφος, ζωγράφος και τώρα πια σκηνογράφος που έχει πάρει μέρος σε 10 ατομικές εκθέσεις και 40 ομαδικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ενώ παράλληλα έχει σκηνογραφήσει 50 θεατρικές παραστάσεις.

Τα θέματα που κυρίως τον απασχολούν και αποτελούν πηγή έμπνευσης για τον καλλιτέχνη,είναι κυρίως κοινωνικά και αφορούν κοινωνικές τάξεις και συμπεριφορές. Στην αναδρομική αυτή έκθεση, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πολλά από τα σπουδαία του έργα.

INFO
Μουσείο Μπενάκη: Κτήριο Οδού Πειραιώς, Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, τηλ.:210 3453111
Διάρκεια: έως 29 Ιουλίου