Με μότο «Επειδή η τέχνη είναι προνόμιο όλων» η isnotgallery contemporary παρουσιάζει για 11η χρόνια την ομαδική έκθεση -θεσμό πλέον – «Πλούσια Τέχνη σε Φτωχούς Καιρούς».

Μέσα από μια πιο φρέσκια ιδέα και αντίληψη περί τέχνης και αφήνοντας πίσω μας αναχρονιστικές αντιλήψεις και απόψεις οι οποίες ανυψώνουν τα καλλιτεχνικά παράγωγα σε ελιτίστικα προϊόντα, συνεχίζουμε να αναζητούμε το «φρέσκο» και «άφθαρτο» για να το παρουσιάσουμε στο πιστό φιλοθεάμον κοινό που μας ακολουθεί τόσα και τόσα χρόνια.

Στην φετινή μας έκθεση παρουσιάζουμε, όπως συνήθως, επιλεγμένα έργα από νέους καλλιτέχνες τους οποίους θεωρούμε ξεχωριστούς. Καλλιτέχνες από Κύπρο, Ελλάδα, Γαλλία και Αγγλία οι οποίοι δημιουργούν έργα τα οποία έχουν ποιότητα και λόγο για να εκτεθούν στην γκαλερί μας.

Επίσης, έργα από καταξιωμένους καλλιτέχνες θα συνυπάρξουν στην έκθεσή μας, αφού ανέκαθεν για μας το «πάντρεμα» διαφορετικών γενεών και το «μοίρασμα» του χώρου μας σε τόσες τεχνοτροπίες από διαφορετικές περιόδους δράσης των καλλιτεχνών ήταν και παραμένει προτεραιότητα μας.

Πιστεύουμε βαθιά ότι η Τέχνη είναι δικαίωμα όλων!
Πιστεύουμε ότι η Τέχνη πρέπει να ταξιδεύει.

Πιστεύουμε, επίσης, ότι η τιμή του κάθε έργου πρέπει να δικαιολογείτε και ένας λόγος που δημιουργήσαμε την έκθεση αυτή ήταν να βάλουμε το ιδιαίτερο αυτό θέμα σε μια υγιή βάση.

Τέλος επισημαίνουμε ότι τα κριτήρια επιλογής των έργων που παρουσιάζονται στην έκθεση «Πλούσια Τέχνη σε Φτωχούς Καιρούς» είναι πολύ υψηλά χωρίς να έρχονται σε αντίθεση με το γεγονός ότι οι τιμές πώλησης των έργων δεν υπερβαίνουν τα 500 ευρώ.


Κεντρική φωτογραφία άρθρου: Marieta Lianou