Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τραγουδάει για το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού σε μια προσπάθεια να ενισχυθούν μαθητές που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συνεχίζοντας και φέτος την επιτυχημένη πορεία του, κλείνει την μεγαλύτερη περιοδεία που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια με μια συναυλία, την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008, στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού.
 
Η συναυλία διοργανώνεται από την Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού, η οποία δραστηριοποιείται σε εθελοντική βάση με σκοπό την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου.
 
Το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου ιδρύθηκε από τον Στέφανο και την Πηνελόπη Δέλτα και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της παιδαγωγικής – κοινωνικής φιλοσοφίας του. Σκοπός του είναι να προσφέρει σε μαθητές, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, τη δυνατότητα να σπουδάζουν στο Σχολείο, ώστε -όπως τόνιζε ο Στέφανος Δέλτα- να μην είναι η μόρφωση που δίνει το Κολλέγιο ένα είδος προνομίου της ευπορούσης τάξεως. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών παρέχει βοήθεια κάθε χρόνο σε περίπου 400 παιδιά.
 
Τα Replay, εκτιμούν και στηρίζουν έμπρακτα ενέργειες που γίνονται προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, ιδίως όταν πρόκειται για την ενίσχυση της παιδείας. Γι\’ αυτό αγκαλιάζουν αυτή τη συναυλία και γίνονται αποκλειστικοί Χορηγοί σε μια βραδιά αφιερωμένη στους νέους!