Η Αίθουσα Τέχνης “Αντί” στο Κάστρο Αντιπάρου παρουσιάζει μια έκθεση φωτογραφίας του Πλάτωνα Ριβέλλη, η οποία θα εγκανιαστεί το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 20.00 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου 2013.

 

Θα περιλαμβάνει μέρος παλαιάς και πρόσφατης δουλειάς του φωτογράφου με ασπρόμαυρες αλλά και με έγχρωμες φωτογραφίες του.

 

Διάλεξη με θέμα την Φωτογραφία

Παράλληλα, την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, στις 8:00 μ.μ, ο Πλάτων Ριβέλλης θα δώσει διάλεξη και θα συζητήσει με το κοινό, στον θερινό κινηματογράφο Cine Oliaros στην Αντίπαρο. Η διάλεξη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της έκθεσης φωτογραφίας του, στην Αίθουσα Τέχνης ‘αντι’ στο Κάστρο Αντιπάρου. Είσοδος ελεύθερη

 

Ο φωτογράφος:

Ο Πλάτων Ριβέλλης είναι φωτογράφος, δάσκαλος φωτογραφίας και συγγραφέας θεωρητικών βιβλίων για τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο. Έχει παραδώσει περί τα 500 σεμινάρια και διαλέξεις, έχει επιμεληθεί περί τις 200 εκθέσεις φωτογραφίας, έχει συγγράψει 14 βιβλία για τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο, έχει επιμεληθεί περί τα 70 φωτογραφικά λευκώματα, καθώς και σειρά τηλεοπτικών εκπομπών για τη φωτογραφία, έχει συνεργαστεί με εφημερίδες και περιοδικά πάνω σε θέματα που αφορούν την τέχνη της φωτογραφίας και έχει ιδρύσει το 1988 το Σωματείο «Φωτογραφικός Κύκλος».