Το Βρυσάκι παρουσιάζει τους Οδυσσέα Κωνσταντίνου και Αντώνη Σταύρου σε μια μουσική παράσταση με τίτλο “Πλάκα στην πλάκα”, την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013.

 

Κατηφορίζοντας την Βρυσακίου, κάτω απ’ την Ακρόπολη, είχαμε ήδη αποφασίσει να δροσίσουμε την ζεστή 21 Ιουλίου με τις μουσικές μας. Γελάσαμε. Μας φάνηκε σαν αστείο να προσπαθήσει κανείς να δροσίσει τις μέρες, την πιο ζεστή περίοδο της Αθήνας. Πλάκα στην πλάκα και ξεχαστήκαμε. Ο ήλιος έκαιγε αλλά η Πλάκα μας χάριζε ένα από τα γνωστά της αεράκια που σε κάνουν να κλείνεις για λίγο τα μάτια και να μειδιάσεις ανύποπτα και απότομα.

 

Πλάκα στην πλάκα αποφασίσαμε πως δεν γινόταν αλλιώς: Την 21 Ιουλίου θα είμαστε πάλι εκεί, στην Βρυσακίου 17, να τραγουδήσουμε για μας, για την παρέα, για τις καλοκαιρινές νύχτες στην Αθήνα. Ένα ακορντεόν και ένα πιάνο, δυο φωνές και μια μαγική αυλή, τα ιδανικά συστατικά μιας βραδιάς που ξεκίνησε με μια ΠΛΑΚΑ στην ΠΛΑΚΑ.

 

Ο Οδυσσέας Ι. Κωνσταντίνου και ο Αντώνης Σταύρου ενώνουν τις δροσιές τους και σας κερνάνε μουσική, ακριβώς κάτω απ’ την Ακρόπολη: στο Βρυσάκι.