Οργισμένοι και αισιόδοξοι άμεσοι και καταιγιστικοί, οι Goin’ Through έρχονται με ένα Revisited – Best Of άλμπουμ να καταγράψουνε το σήμερα.

Έρχονται και δεν είναι μόνοι τους. Μαζί με τους Goin’ Through, όλο το roster του Family κάνει αισθητή την παρουσία του με 12 Best κομμάτια που έγραψαν, – Καλημέρα Ελλάδα, Δώδεκα παρά, Ψηλά το κεφάλι, Πόσο μαλάκας είσαι, 301 και σήμερα, Γυναίκες– και 12 Revisited κομμάτια σε απρόσμενα mix. Και κάνουν πάλι τη διαφορά με δυο νέα κομμάτια, Δεν κάνω διακοπές και  πόρτα κλειστή.

Η μουσική τους, η χιπ χοπ είναι το soundtrack μιας γενιάς που όσο ακόμα υπάρχουν γειτονιές, συνοικίες, πρόσφυγες, ρατσισμός, οικονομικά προβλήματα, πολιτική και κοινωνία θα την εκφράζουν, όπως λέει και ο Νίκος Βουρλιώτης.  

Οι Goin’ Through περιπλανιούνται ανάμεσά μας, αντλούν έμπνευση απ’ τον παραλογισμό που καταστρέφει την αρμονία και πιστεύουν όσο ποτέ στη Ζωή. Γεγονός που στο Best τους δεν εκφράζεται μόνο στιχουργικά και μουσικά…Αυτή τη φορά οι Goin’ Through (μέσα απ’ τα σκίτσα του Βασίλη Μπαζάντε), επιστρέφουν ως Σούπερ Ήρωες με πολύχρωμες στολές που είτε είναι πρωταθλητές στη δύναμη, είτε είναι ιδιοφυΐες ή γρήγοροι σαν τον άνεμο έχουν έρθει να σώσουν έναν περίπλοκο κόσμο από τους κακούς.