Η Kitten de Ville και η La Dandizette συναντιούνται στη σκηνή του Faust για ένα live burlesque show την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015.

Τί είναι καλύτερο από μία burlesque performer; Δύο burlesque performers! Ειδικά όταν έχουν οργώσει τις ευρωπαϊκές σκηνές και έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές με τα νούμερά τους.. τότε το θέαμα είναι μοναδικό!

Η Αθήνα έχει ήδη γνωρίσει την εκρηκτική La Dandizette! Την έχει δει να γεμίζει με strass και κοσμοπολίτικο αέρα κάθε χώρο στον οποίο έχει εμφανιστεί…

Την έχει δει να γοητεύει με τα μοναδικά της νούμερα και ποτέ κανένας δεν μπορεί να την χορτάσει!

Ήρθε η ώρα να γίνει ακόμα μεγαλύτερη η απόλαυση! Η μοναδική Kitten de Ville έρχεται στην Αθήνα! Ω, ναι! Καλά διαβάσατε!

Η Marilyn Monroe του μοντέρνου Burlesque, μια θρυλική προσωπικότητα που πρωτοστάτησε στο κίνημα της αναβίωσης του Burlesque και έχει κερδίσει τίτλους όπως “Miss Exotic World 2002 – Reigning Queen of Burlesque”, “Burlesque Hall of Fame Legend of the year 2012”, έχει παίξει και στο Hollywood και έχει ποζάρει για τον Jean-Paul Gaultier, έρχεται στην Αθήνα για να μοιραστεί τη σκηνή με την δική μας La Dandizette σε ένα show που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Πάνω στην ατμοσφαιρική σκηνή του Faust, οι δυο εντυπωσιακές παρουσίες θα δώσουν μια μοναδική παράσταση ανεβάζοντας κι άλλο τη θερμοκρασία..

Το party θα ξεκινήσει με ένα δυναμικό dj set! Η σκηνή θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τις εντυπωσιακές performers οι οποίες θα κάνουν απρόβλεπτες εισόδους και θα σας αιφνιδιάσουν ευχάριστα.. 😉

Μη λείψει κανείς!

Οργάνωση-καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Οικονόμου