Το κορυφαίο γκρουπ της new jazz-lounge γενιάς μας σερβίρει το πιο δροσερό ποτό στις 7 Ιουλίου στο θέατρο Λυκαβηττού. Η πολυμελής μπάντα από το Αμέρικα έρχονται για να αποσπάσουν από τους έλληνες φαν το πιο μεθυστικό χειροκρότημα.

Με διασκευές από το Que sera sera, το Amado mio μέχρι Τα παιδιά του Πειραιά του Χατζιδάκι και τον ύμνο τους Je ne vais pas travaillex, οι Pink Martini μετά το Hang on little tomato (έγινε χρυσός στη χώρα μας μέσα σε λίγους μήνες) επέστρεψαν στη δισκογραφία με το Hey Eugene αλλά και στην Ελλάδα για μια και μοναδική σούπερ συναυλία στην στο θέατρο Λυκαβηττού στις 7 Ιουλίου.

Το γεγονός, της επανόδου τους σε ελληνικά γνώριμα κατατόπια, δεν είναι διόλου τυχαίο. Οι Pink σφραγίζουν ξανά και ξανά τα διαβατήριά τους στο Ελ. Βενιζέλος γιατί η μουσική πανδαισία από έγχορδα, πνευστά και αιθέρια φωνητικά μαγεύουν κυριολεκτικά το ελληνικό κοινό. Εξάλλου, δεν είμαστε εμείς που τους ονομάσαμε «κινούμενοι μουσική εμπειρία», αλλά ο διεθνής μουσικός Τύπος. Κλασικά μοτίβα, κουβανέζικοι ρυθμοί, κινηματογραφικά soundtracks, τζαζ, ρετρό αναμνήσεις και στο δίσκο Pink Martini.