Ο διεθνούς φήμης master του πιάνου Βασίλης Τσαμπρόπουλος, παράλληλα με τις ζωντανές του εμφανίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, παρουσιάζει και στην Ελλάδα για δύο μοναδικές βραδιές στο Gazarte τo ρεσιτάλ Piano in Passion, στις 9 και στις 16 Φεβρουαρίου.

Πιανίστας και συνθέτης διεθνούς κύρους και ακτινοβολίας, ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος συνδυάζει με αριστοτεχνική ευελιξία και άνεση διαφορετικά μουσικά στυλ και ιδιώματα,  ξεδιπλώνοντας την μεγάλη πιανιστική του γκάμα παράλληλα με την εντυπωσιακή μουσική και συνθετική του ικανότητα.

Μέσα από τις εξαιρετικές ηχογραφήσεις του για την ECM Records, μια εταιρία σύμβολο στο χώρο της σύγχρονης μουσικής, έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο και αναγνωρίσιμο προσωπικό μουσικό ύφος, αναμειγνύοντας στοιχεία κλασσικής, τζαζ και έθνικ μουσικής. Είναι επίσης ο μοναδικός βραβευμένος Έλληνας καλλιτέχνης που έχει συμπεριληφθεί  στο top του Billboard στην Αμερική  για αρκετές εβδομάδες .
 
Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος έχοντας στις αποσκευές του μία σπάνια για Έλληνα καλλιτέχνη μουσική πορεία στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα, έρχεται αυτό το χειμώνα στο Gazarte  για δύο μοναδικές, εφ΄όλης της ύλης εμφανίσεις. Σε μία αναφορά past to present παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό ένα μεγάλο μέρος της διεθνούς δισκογραφίας του καθώς και τις καλύτερες στιγμές της δημιουργίας του για την ECM  από το 2000 έως σήμερα. Μουσική έντονα ποιητική, γεμάτη πάθος και δεξιοτεχνία, με έντονη  κινηματογραφική διάσταση στην αφήγησή της.
 
Η τελευταία κυκλοφορία του Βασίλη Τσαμπρόπουλου στην ECM με τίτλο Τhe Promise, έχει  αποσπάσει θερμές κριτικές από τον διεθνή μουσικό Τύπο,  έχοντας χαρακτηριστεί σαν ένα από τα καλύτερα σόλο άλμπουμ για πιάνο.

Το χειμώνα του 2010 ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος θα εμφανιστεί στο Βέλγιο, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και την Αυστρία καθώς και σε μία μεγάλη συναυλία στη Βιέννη.