Το Gazarte θα φιλοξενήσει την πολυαναμενόμενο παράσταση Piaf Love Letters, με την Clotilde Courau, το Σάββατο 31 Ιανοαυρίου 2015.  – Η παράσταση ακυρώνεται

Η προγραμματισμένη για τις 31 Ιανουαρίου θεατρική παράσταση, “PIAF: Love Letters” ακυρώνεται.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορούν να τα εξαργυρώσουν από το ταμείο του Gazarte (Βουτάδων 32-34), καθημερινά 18:00 – 21:00.

Tα εισιτήρια που αγοράστηκαν μέσω online συστημάτων υπενθυμίζεται ότι:

– η εξαργύρωση αφορά μόνο στο αντίτιμο του εισιτηρίου και όχι σε τυχόν κρατήσεις που έχουν γίνει από υπηρεσίες πιστωτικών καρτών ή ηλεκτρονικών συναλλαγών

– η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με πίστωση στον λογαριασμό του κατόχου.

Η Clotilde Courau, υποδύεται την «άγνωστη» Edith Piaf! 11 ερωτικές επιστολές της Edith Piaf βλέπουν, για πρώτη φορά, το φως της δημοσιότητας, σε μία πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση, με την μοναδική Clotilde Courau και τον κορυφαίο γάλλο ακορνετονίστα Lionel Suarez, στην πρώτη τους και μοναδική εμφάνιση στην Ελλάδα, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015.

Η μυστική ερωτική αλληλογραφία της Edith Piaf με την σχέση που απέκτησε έξι μόλις μήνες μετά το θάνατο του έρωτα της ζωής της, Marcel Cerdan, θα διαβαστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό, αποκαλύπτοντας, ποια πραγματικά ήταν η Edith Piaf!